Utolsó frissítés dátuma: 2010.11.05.

Cégadatok

Argomex Kft.

5561 Békésszentandrás, Kisfaludy u. 30.

Telefon: 66/218-439

Az Argomex Kft. 20 éves betonipari tapasztalatnak köszönhetően kiváló minőségben gyártja termékeit. Az érdeklődők 96 féle falburkoló kőből választhatnak.
Az előre gyártott látszóbeton tökéletes burkolata nagy felületeknek, homlokzatoknak. Az egyedi zsaluzásnak köszönhetően sokféle forma megvalósítható.

Cégünkről

Termékek, szolgáltatások

Falburkoló kövek
-felhasználható: lábazati burkolat, homlokzatburkolat és beltér
Előregyártott látszóbeton
Kerti bútorok, kövek

Akciók

Egyes falburkoló lapok 1.000,- Ft/csomag + ÁFA (bruttó 2.500,-Ft/ m2) áron megvásárolhatók, a készlet erejéig! További információ: www.argomex.hu

Kategóriák

• Dekoráció, kiegészítők

• Burkolat

Dekorburkolat

Kőburkolat

Segédanyagok

Tartozék, kiegészítő

• Építőanyag

Forgalmazás

Gyártás

• Építészeti tervezés

• Kerti bútor

Térkép

Utolsó frissítés dátuma: 2010.11.05.

Megnyugtató, pihenésre csábító háló. A bútorok világos juharszínűek, melynek ellenpontozására a falra egy mélyebb tónusú, meleg olajzöld árnyalatot választottak. A két szín remekül kiegészíti egymást, de hogy az olajzöld ne nyomja agyon a szobát, nem az összes falat festették ezzel.

A Lea Ceramiche röviden csak L14-ként aposztrofált csempecsaládja a falburkolás új nyelvének születését jeleníti meg. Ez a nyelv igen sokrétű, és folyamatosan fejlődik.

A homlokzatok és lábazatok burkolása, színe, a választott anyagok struktúrája erősen meghatározza az épület karakterét, de jelentősége mégis inkább védelmi funkciójában rejlik, hiszen elsősorban a szerkezeteket kell megóvnia az időjárás viszontagságaitól.

A fehér – ki gondolná – az egyik legizgalmasabb szín, amit a lakberendezésben használhatunk. Inspiráló, lágy, kellemes benne élni. Teret ad a fantáziának, tiszta és frissítő hatású.

A készházakat általában a különféle faalapú szendvicspanel-rendszerekből készült építményekkel, az úgynevezett könnyűszerkezetes építési móddal azonosítjuk. A most bemutatásra kerülő ház hagyományos téglából készült...

Képtár

Romantik falburkoló

Antik falburkoló

Classic falburkoló

Grottik falburkoló

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018