Utolsó frissítés dátuma: 2010.08.19.

Cégadatok

Aqualing Kft.

1116 Budapest, Fehérvári út 120.

Telefon: 1/206-5600, 1/371-1514

Fax: 06-1-371-1515

Ha az Ön álma egy olyan medence, aminek a partján üldögélhet egy álmos vasárnap délután, vagy egy olyan, ami mindig hangos a játszó gyermekek zsivajától, vagy ami a barátoknak tartott kerti mulatság központja, mi megvalósítjuk álmait. Szolgáltatásaink: medenceépítés, felújítás, műszaki tanácsadás, gépészet, gépészeti egységek javítása, vegyszerek, medence-karbantartás.

Cégünkről

Ha az Ön álma egy olyan medence, aminek a partján üldögélhet egy álmos vasárnap délután, vagy egy olyan, ami mindig hangos a játszó gyermekek zsivajától, vagy ami a barátoknak tartott kerti mulatság központja, mi megvalósítjuk álmait. Szolgáltatásaink: medenceépítés, felújítás, műszaki tanácsadás, gépészet, gépészeti egységek javítása, vegyszerek, medence-karbantartás.

Termékek, szolgáltatások

Medenceépítés, felújítás, műszaki tanácsadás

A cég tulajdonosi köre jelentős részben műszaki végzettséggel rendelkezik. Ez önmagában is biztosíték arra, hogy a cég tervező munkája minden igényt kielégít. Birtokában vagyunk az európai és amerikai szakirodalomnak, ezen kontinensek tervezési és építési tapasztalatainak. Minden építésre felvállalt medencét előtte műszakilag megtervezünk. A kivitelezés tervek alapján történik. Ennek következtében a cég dokumentációs rendszerében bármikor megtalálható egy korábban épített medencének a kiviteli terve. Ez jelentős és pótolhatatlan segítség amennyiben átalakításra vagy korszerűsítésre kerül sor.

Minden cégünk által felvállalt családi medencének első lépésként elkészítjük az engedélyezési dokumentációját. Ennek során tekintettel vagyunk az érvényes településekre vonatkozó rendeletekre, alkalmazzuk a ma ismert technikai vívmányokat és tapasztalatokat. Ennek bizonyítékául szolgálhat az a tény, hogy Magyarországon az Aqualing vezette be a műanyag paneles, fóliás medencéket, a lőtt beton technológiát, és a kőgyémánt burkolati rendszert.Külön megrendelésre készítünk önállóan uszodagépészeti és építészeti terveket, azonban jellemzően cégünk nem működik tervező irodaként. A közfürdők esetén a vállalkozás minden esetben megelőzi a tervek alapos átnézése, és ha szükséges, azok kiegészítése, módosítása. Ahol a tervező munkája mellet felismerhető az Aqualing Kft. műszaki tudása is. Az általunk épített medencéknek jelentős részénél cégünk végzi a rendszeres karbantartást. Közel 100 medencénél végezzük el a szakszerű téliesítést és tavasziasítást.
Erre az Aqualing Kft.-nek egyedülálló, kidolgozott rendszere van. Közfürdők, iskolai és szállodai medencék részére, az Aqualing vegyszerágazata nagy mennyiségben szállít uszodavegyszereket. Ezzel összefüggésben jelen vagyunk ezen medencék karbantartásában is, mivel tanácsaink és közreműködésünk alapján ezen cégeknél segítséget nyújtunk a megfelelő karbantartás beindítására illetve fenntartására. Cégünk már meglévő, de elöregedett, korszerűtlenné vált, de még menthető állapotban lévő medencék újjáélesztését is vállalja, legyen szó a medence testről, vagy a komplett uszodagépészetről.

Gépészet, gépészeti egységek javítása

Az uszodagépészet egyik legjelentősebb része a szivattyú. Ezek működésén múlik az úszómedence vizének megfelelő állapota. Vízforgatás nélkül nem képzelhető el megfelelő vízkezelés. Ennek felismerése vezetett oda, hogy cégünk kiépített egy minden követelményeknek megfelelő szivattyú javító és vizsgáló állomást. Ezen állomáson a kettő köbméter/órás teljesítménytől egészen 150 köbméter/órás teljesítményig minden szivattyút meg tudunk vizsgálni.

Jelentős tartalék alkatrésszel rendelkezünk, több Magyarországon ismert és az általunk forgalmazott szivattyúk részére. A megjavított szivattyúkat minden esetben minimálisan két órás üzemi próba után adunk vissza a megrendelőinknek.

Felsorolásként álljon itt azon szivattyúgyártók neve, melyek javításával cégünk foglalkozik. Egyes gyártóknál, mint kizárólagos márkaképviselő:

Abak

Kripsol

Hayward

Shott

H2O

Badu (Speck)

Emec

Szervizünkben a szivattyúkon kívül további általunk forgalmazott berendezés javítására is van lehetőség a garanciális időn felül is. Szervizcsapatunk összetett problémák (mechanikai, villamos, programozási) megoldására is vállalkozik, a teles uszodagépészeti berendezések körében.

Vegyszerek, medence karbantartás

A medencék hosszú távú üzembiztonságát az állandó rendszeres felülvizsgálat és karbantartás adja. A medencék karbantartása kihatással van, mint a burkolat tartós szépségének megőrzésére, mint a víz állandó tisztaságára, és a gépészeti berendezések tartós üzembiztos működésére. Ez a feladat nagy szakértelmet igényel, mint a vízkémiai, mint a medence szerkezeti és gépészeti - villamos ismeretek területén. Az odaadó karbantartási munkával a medencék hatékony üzemeltetése is megoldható, ezért hosszú távon a legelőnyösebb megoldás.

Cégünk szolgáltatásai közé tartozik a medencék szezon közbeni karbantartása-üzemeltetése, és szezonon kívül azok téliesítése- tavasziasítása is.

a.) A karbantartási feladatok során munkatársaink gondoskodnak a megfelelő uszodavíz tisztaságról - vegyszer szállítás, vízelemzés, vízkémiai beállítás - , a medence környezetének tisztán tartásáról - medence perem és járda tisztítás, vízkőtelenítés - gépészeti berendezések karbantartásáról - szűrőregenerálás, szűrőbetét csere, - és azonnali hibaelhárításról - csepegés folyás megszüntetése, hibás alkatrészek cseréje.

A karbantartási munkákat az ország bármely pontján elvállaljuk, kedvező áron, Önhöz közel telephelyünkről.

Ha csak eseti megbízásra gondolt, hívjon minket, hiszen szakembereink látogatásuk alkalmával felhívják figyelmét azokra az alapvető ismeretekre, melynek betartásával hosszú távon üzembiztosan üzemeltetheti berendezéseit.

Karbantartási munkálatok nem csak a helyszínen történnek. Amennyiben főberendezései közül van meghibásodás, azok nagy számban csak a műhely körülmények között javíthatók. Cégünk javító műhelyében valamennyi a piacon és beépítésre került berendezéshez tartunk vagy rendelhetünk alkatrészeket gyors szállítási határidővel. / motor tekercselés/ . Vizsgáló próbapadjainkon a szivattyúk és automatikus rendszerek is tesztelhetők és pontos gyors javításuk végezhetők.

Amennyiben medencéje üzemében rendellenességet tapasztal, hát rajta, keresse fel cégünket, és mi segítünk !

b) Medencék tavasziasítása, téliesítése

A téli leállás miatt a medencéket különleges bánásmódban kell részesíteni. A téli fagy szinte minden medence típusban kárt okozhat, ami a szerkezet és burkolat károsodását vonhatja mag után, a szerelvények és cső- vezetékek pedig helyrehozhatatlan törését okozhatja. A szakszerű téliesítési munkálatokkal a medence 100 %-os biztonsággal átteleltethető, és így a medence értéke a régi marad. Javasoljuk ezen munkafolyamatokra szakcégek felkérését, hogy hosszú távon tudja medencéjét használni. A szakszerű téliesítési munkálatok eredménye a tavaszi medence nyitáskor látható, miszerint a medence vize tiszta, áttetsző, és üzeme azonnal megkezdhető. Az alapvető téliesítő eszközök megvásárlásával hosszú távon kis költségráfordítással - téliesítési munkadíj - biztosíthatja medencéinek értékvédelmét, gyors tavaszi beüzemelését.

Csomagküldés

Vásárlóink Medenceáruházunk kiszolgálása mellett, igénybevehetik csomagküldő szolgálatunkat is. Magyarország bármely területére eljuttatjuk futárszolgálattal a megrendelt termékeket. A csomagküldést (maximum 40 kg-ig) rendkívül rövid határidővel tudjuk vállalni. A futárszolgálat kiszállítási díja súly- és érték függvényében változik. A beérkezett rendelések feldolgozását követően a megrendelt termékek kiszállítási ideje néhány munkanap. Felkeltették érdeklődését termékeink? Ne habozzon, rendelje meg az alábbi elérhetőségeink valamelyikén és a megrendelését a futárnak kell kifizetni a csomag átvételekor:

Tel: 206-5600
Fax: 371-1515
Email.: info@aqualing.hu

Nem szeretne sorba állni? Levesszük a vásárlás terhét a válláról! Intézze otthonról, kényelmesen a vásárlást! Amennyiben kérdései lennének kollégáink szívesen állnak rendelkezlésére.

Akciók

Kerti bútorok: nappali a kertben - kényelem és design.Szeretne Ön is kiszakadni a hétköznapok nyüzsgő, rohanó világából? Nincs erre alkalmasabb hely, mint egy kert, ahol élvezheti a természet nyújtotta szépségeket, a madarak csicsergését. Helyezze magát kényelembe az új, modern vonalú, stílusos kerti rattan ülőgarnitúráján. Étkező, kávézó és bárszett: ebédelni szeretne, vagy csak egy frissítő kávézásra vágyik a szabadban? A megoldás csak egy kattintásra van Öntől.Élvezni szeretné a tavaszi napfény első sugarait, vagy csak egy könnyed olvasmányra vágyik? Most ezt is megteheti az ergonómikus, gerincvonalat követő napágyban, vagy a stílusos ülőszettben.Hirtelen nyári eső? A Q-B szett praktikus és könnyed székeit egy mozdulattal az asztal alá helyezve már biztonságban is vannak a természet okozta károsodástól. A kerti bútorok értékesítésére viszonteladók jelentkezését várjuk. A kerti bútorokat rögtön meg is rendelheti a http://www.aqualingshop.hu/shop.php?cid=50 címen.

Kategóriák

• Bútor

• Szauna

Gőzkabin

Infraszauna

Tartozék, kiegészítő

Gyártás, kivitelezés

Karbantartás, javítás

Tanácsadás, tervezés

• Uszodatechnika

Ellenáramoltató

Gyártás, kivitelezés

Karbantartás, tisztítás

Medenceszigetelés

Medencevilágítás

Páramentesítés

Segédanyag

Tartozék, kiegészítő

Tervezés, tanácsadás

Vegyszer

Vízforgatás

Vízfűtés

Vízszűrés

• Úszómedence

Fóliázott medence

Lőttbeton medence

Masszázsmedence

Medencefedés

Medencetakarás

Műanyag medence

Tartozék, kiegészítő

Vasbeton medence

• Kerti bútor

Nád, rattan kerti bútor

Tartozék, kiegészítő

Térkép

Utolsó frissítés dátuma: 2010.08.19.

Az egybenyitott terek és a velük együtt járó nyitott társasági élet világában egyre nagyobb szerep jut az étkezőknek.

A U-Turn fantázianevű kanapé eredetileg irodabútornak készült, de bármelyik designotthonban megállja a helyét.

A Maia-kollekció már a nyarat idézi: a kikelet ihlette vibráló növényi motívumokkal, nyomott textilekkel, lágy hímzett selymekkel és kifinomult szövetekkel kápráztat el. A retro design forgó fotelek huzatának mintája a színpompás, illatozó nyári kert „lenyomata”.

Van otthon néhány felesleges raklap? Ne dobja ki, alkosson vele, hasznosítsa újra!

A mediterrán nappaliban mintha a napfény és a lágy nyári szellő lakna, minden álomszerűen áttetsző.

Képtár

Riviéra 5,4* 3,6

Borneó

Florenece műrattan bútor

Infraszauna

Masszázskád

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018