Álompihenés, Kambodzsában

2013.08.05.

Valószínű, hogy egy átlag magyar család nem rohan azonnal az utazási irodába foglalni a képek láttán, de álmodozni és ötleteket gyűjteni szabad.A Kambodzsa mellett található szinte érintetlen szigetek, a Koh Rong-szigetek adnak helyet ennek a paradicsomi üdülőhelynek, mely maga a megtestesült álom. A Song Saa Private Island a luxus, a kényelem és a harmónia megtestesítője. Csillogó fehér homok, trópusi őserdők és zátonyok veszik körül a tengerpartra épített villákat, melyek fenntartható anyagokból, a természet iránti tisztelettel épültek.A képeket annak is érdemes nézegetni, aki nem kíván utazni, hiszen a csodásan berendezett enteriőrök számos ötletet adnak. A terek színei, anyaghasználata, egyszerűsége lenyűgöző. A természetes anyagokat natúr színekkel vették körül, sehol egy felesleges tárgy, viszont amit használtak, az mind tökéletesen illeszkedik az összhatáshoz. A helyiségek bizonyítják, hogy az egzotikus hangulat eléréséhez nincs feltétlenül szükség kusza, túlzsúfolt polcokra és falakra. Néhány jól elhelyezett dekorációs vagy használati tárgy tökéletesen megteszi a hatását, ugyanakkor modern, szellős, elegáns marad az összkép.

Fotók: songsaa.comTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A Geometrix tervezőcsapata a régi Hollywood csillogását idézi meg ezzel a pazar lakással, ahol a fekete-fehér kontrasztjára és Marilyn Monroe személyes bájára helyezték a hangsúly.

Egy régi garázs is csodás lehetőségeket rejt, csak meg kell találni benne…

Beltéri úszómedencék megtervezése természetesen az építész feladata, viszont a kültéri medence helyét akár mi magunk is megválaszthatjuk, kijelölésénél azonban vegyük figyelembe a meglévő és a tervezett növényzetet. A medence közvetlen környezete legyen sík, füves terület, de az utca és a szomszédok felől biztosítsunk takarást növényekkel vagy valamilyen térelválasztóval.

AZ Elica új páraelszívóival próbál elszakadni a hagyományos designmegoldásoktól.

A ma oly divatos loftok hatalmas tereihez méretezett konyha nemcsak monumentalitásával, hanem egyedülálló kialakításával is magára vonja a figyelmet. Szabályos formái, anyagválasztása és színvilága abszolút mai, mégis mintha a 70-as évekbe repítene.

1062 Budapest, Bajza utca 54. III/1.

A Haas&Czjzek a minőségi terítéskultúra és ajándékozás gyűjtőhelye (porcelán, kristály, evőeszköz).

1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.

Zuhanykabinok, zuhanytálcák, akril fürdőkádak, öntött műmárvány mosdók, fürdőszobai csaptelepek, fürdőszobabútorok, fürdőszobai elektronika

1185 Budapest, Bártfa u. 50.

Hörmann garázskapu, kertkapunyitó, Hörmann tűzgátló ajtó, acél beltéri ajtó, ipari kapu, sorompó, motorok.

3200 Gyöngyös, Berze Nagy János u. 23.

Magas helyiségek fűtése és világítása akár 20 évig ingyen napelemről.

2700 Cegléd, Bürgeház dűlő 1.

Tolóajtós beépített szekrények, gardróbok, térelválasztó tolóajtók kiegészítő kisbútorok nagy választékban. Egyedi méret és stílus a Komandortól!

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018