Akváriumcsodák

2013.08.12.

Sokan szeretik az akváriumokat, de általában hagyományos formákban gondolkodunk. Pedig az akvaristák annak is kínálnak ütős darabokat, akik szeretik a különlegességeket.Akvárium az ágy felett, a szekrényben, az asztalban, sőt még a mosdótál alatt vagy a WC tartály helyén is. Annak, aki szereti az extravagáns megoldásokat, és persze a halakat, nem kell feltétlenül típusmegoldásokban gondolkodnia. Aki szeretné, az felakaszthatja a falra az akváriumot, de akár egy hordozható tankban magával is viheti kedvenc halát. A formák tekintetében sincs határ, az akvárium lehet egy több gömbből álló installáció, vagy olyan, mint egy bauhaus épület, esetleg, mint egy telefonfülke. Érdemes böngészni a képeket.

Fotók forrása: marinath.wordpress.com, uniquebedroom.com, wetheadmedia.com, mancave.conrad.nl, busyboo.com, bestanimalfacts.com, materialicious.com, Modern Házak Lakások magazinTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Ma már szinte minden konyhában találunk mosogatógépet. De hogyan válasszuk ki a számunkra tökéletes darabot?

Valóságos oázist képvisel az óriási feltolható ablakfelületekkel határolt pihenőszoba. A helyiség átmenet a kert és a ház között. Téli időszakban az alig látható szegélyfűtés biztosítja a meleget, a nyári kánikula idején kellemes hűvös menedék...

Egyszerű ötlet az unalmas, dekoráció nélküli előszobák feldobására a csíkos tapéta.

Az építkezés szó hallatán sokaknak a hideg futkos a hátán a rossz emlékektől, másoknak egy izgalmas kihívást, az álmok megvalósulását jelenti. De vajon mitől is vannak a negatív érzések? Mindenki hallott már rémtörténeteket építkezésekkel kapcsolatban, melyeknek sokszor van alapjuk.

A használt gumiabroncsokat sokan és sokféleképpen használják fel a ház körül, virágtartónak, hintának, ütközőnek, dekorációnak stb. Lássuk be, a legtöbb megoldás nem valami mutatós. De íme, egy remek ötlet, mellyel nemcsak újrahasznosítunk egy kidobásra szánt abroncsot, igazán trendi és persze környezetbarát bútordarabot is alkotunk.

1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 121. - Budagyöngye bevásárlóközpont

Várjuk szeretettel boltjainkban és az interneten webáruházunkban.

1051 Budapest, Hercegprímás u. 12.

www.ligne-roset.hu

6600 Szentes, Ipartelepi út 14.

A villanykapcsoló a lakás dísze! Óriási szín és anyagválaszték a piacvezető gyártótól! www.legrand.hu

1117 Budapest, Budafoki út 97.

A Geberit Kft minőségi szaniter szereléstechnikai termékek nagykereskedőkön keresztül történő forgalmazásával, műszaki tanácsadással és oktatásal foglalkozik. Minőségi szaniter, tökéletesség nyújtotta biztonság, gazdaságosság, hosszú élettartam - ekek jellemzik a Geberit márkát.

8220 Balatonalmádi, Gábor Áron út 3.

Hőszigetelés tetőterekben, födémekben helyszíni kihabosítással. Utólagos hőszigetelés bontás nélkül.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018