Új hálószoba Karácsonyra, kedvezményes áron

2013.12.11.

Újítsa fel a hálószobáját Karácsonyra! A Samara fantázianevű, modern vonalvezetésű, textilbőr kárpitozású franciaágy december 31-ig 84 900 Ft helyett 79 900 Ft-ért rendelhető.A képen látható, az ágyhoz illő éjjeliszekrény ugyancsak akciós, most 27 990 Ft helyett 25 900 Ft-ért vásárolható meg. Mindkét termék három színben, fekete, csokibarna és fehér változatban kapható.

További információ: www.weblakberendezes.hu

Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Az irodabútoroknak sem kell feltétlenül egyenes vonalúnak lenniük. Egy elegáns, nagyvonalú irodába válasszunk nyugodtan lendületes íveket.

Nem tévedünk nagyot, ha úgy gondoljuk, hogy ebben a közép-európai kontinentális klímában szinte mindenki egy ilyen óceánparti villáról álmodozik. Arra vágyunk, hogy kiüljünk a teraszra, és a pálmafák árnyékában a koktélunkat szürcsölgetve napestig bámuljuk a ...

Hogy milyen a karibi stílus? Jókedv, vidámság, zene, tánc, kirobbanó életkedv és persze napsütés minden mennyiségben! És milyen egy karibi épület? Falai vakítóan hófehérek vagy napszítta vidám színekben pompázók.

Helen Amy Murray kimagasló textiltervező tehetség fiatalkora ellenére nemzetközi elismertséget szerzett. Kézzel készült luxuskreációit a saját maga által kifejlesztett újfajta technikákkal (speciális vágás, hímzés, festés stb.) hozza létre.

Amikor a kicsi lányok tinilányok lesznek, ideje a szobájukat is átrendezni. Jöhetnek a „felnőttes” bútorok, de maradhatnak a rózsaszín kiegészítők.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018