Tavaszi parketta akció

2014.03.18.

A MAXCity Lakberendezési Áruházban található Max Parkettánál különleges tavaszi akciókkal szeretnék segíteni a felújítani vágyókat.


HAFRO Tölgy Loser, natúr: 19 990 Ft. helyett  10 900 Ft/m2HAFRO Tölgy Loser fehér: 20 990  Ft. helyett  11 900 Ft/m2HAFRO Füstölt Tölgy BARRIQUE: 23 000  Ft helyett  17 500 Ft/m2Mindegyik akciós parketta olajozott, fózolt, klikkes rendszerű, 15 mm-es 1 lamellás.További információ: maxparketta.hu

Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Ha olyan szerencsések vagyunk, hogy több fürdőszoba van a házban, akkor legyünk elég nagyvonalúak ahhoz is, hogy az egyiket a gyerekeknek rendezzük be.

A belvárosi, újonnan épült társasház tetőtéri garzonlakása tulajdonképpen egy aprócska high-tech belső tér, ami azonban minden elvárható funkciót teljesít.

A klasszikus vonalvezetés mindig divat marad, ezt példázza ez a gyönyörű fürdőszoba, melyben az egyszerűség és a harmónia találkozik a nemes anyagokkal, a női és férfiideálok egyaránt megtalálhatók itt. A hatalmas alapterület...

Sokan félnek megmutatni igazi egyéniségüket a lakásuk arculatának kialakításában. Elbújnak a sztereotípiák, a divatirányzatok mögött. Katalógusoldalakat böngészve választanak nemcsak bútorokat, de hangulatokat, és szinte életformát is.

A lakberendezésben jártasabbak természetesen tudják, hogy az MDF rövidítésnek nemcsak politikai tartalma van: egy jó tulajdonságokkal bíró, sokrétűen felhasználható bútoripari alapanyagot is jelöl.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017