Tavaszi parketta akció

2014.03.18.

A MAXCity Lakberendezési Áruházban található Max Parkettánál különleges tavaszi akciókkal szeretnék segíteni a felújítani vágyókat.


HAFRO Tölgy Loser, natúr: 19 990 Ft. helyett  10 900 Ft/m2HAFRO Tölgy Loser fehér: 20 990  Ft. helyett  11 900 Ft/m2HAFRO Füstölt Tölgy BARRIQUE: 23 000  Ft helyett  17 500 Ft/m2Mindegyik akciós parketta olajozott, fózolt, klikkes rendszerű, 15 mm-es 1 lamellás.További információ: maxparketta.hu

Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A rózsakultúra kezdetei az ősi időkbe nyúlnak vissza, de a rózsa, a rózsafa, a rózsavíz szinte elválaszthatatlan fogalmak az arab kultúrától. A rózsatisztelet nagyrészt az iszlám vallással terjedt el szerte a világon, így jutott el a túlnyomórészt moszlim Marokkó területére is.

Bár ennek a lakásnak van nappalija, a hálószobába is került egy hasonló funkciójú rész. Ezt nem közös használatra, inkább csak saját maguknak szánták a tulajdonosok. Egy meghitt zug, ahová a felnőttek visszavonulhatnak, ahol egyedül lehetnek, távol a gyerekek zsivajgásától.

Hogyan lehet egy avítt, de mégiscsak zöldövezeti szuterénből egy tuti kis legénylakást csinálni? Esetünkben a képlet egyszerű: nyugodt szívvel fel kell cserélni a helyiségek funkcióját.

Meghökkentő? Igen, de nagyon mutatós!

Akár egy babaház, gondoltam, amikor beléptem az épületbe. Olyan, mintha egy művész álmodta volna meg. A gondosan és aprólékosan összeválogatott tárgyak tökéletes összhangja házigazdáink – s ezúttal nem egy lakberendező – érdeme.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017