Szőnyegek 25% kedvezménnyel

2013.10.29.

A Home Design Lakberendezés Márvány utcai üzletében most a régi subaszőnyegeket időző Adore fantázianevű, speciális polyesterszálból készült, kézi szövésű szőnyegek 25%-os kedvezménnyel kaphatók. A szőnyegek a készlet erejéig, több színben és méretben vásárolhatók.


További információ: homedesignlakberendezes.com/

Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A laminált forgácslap az egyik legolcsóbb bútoripari alapanyag. Szekrénytestek, polcok, de igény szerint akár ajtófrontok vagy asztallapok is készülhetnek az óriási szín- és mintaválasztékban kapható, bár kétségkívül nem a legelegánsabb alapanyagok közé tartozó bútorlapból.

Egy kerti bútor, mellyel gyerekjáték az egyedi hangulatú beszélgetőhelyek kialakítása.

A sorházi lakások tulajdonosai gyakran azon törik a fejüket, mivel tudna az ő homlokzatuk kicsit kitűnni a monoton utcaképből. Ennek az épületnek sikerül felhívni magára a figyelmet.

A bútortervezők fantáziája kifogyhatatlan. Íme öt csodás, egyáltalán nem hétköznapi ágy – melyek szintén ezt bizonyítják.

A Magyarországon megszokott, kertvárosi utcaképből gazdagon tagolt tetőzetével, fedett teraszaival, sajátos anyaghasználatával már messziről kitűnik ez a mediterrán vidékekre jellemző családi ház. A kétgyermekes fiatal pár olaszországi nyaralásain szeretett bele ebbe a stílusba.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018