Ötletes fürdőszobai kiegészítők

2014.02.12.

Képzelje el, amint belép a fürdőszobába, és máris körülveszi a természetes anyagok jótékony harmóniája. A Tchibo legújabb akciós lakberendezési tárgyai között most mindent megtalál, ami ahhoz szükséges, hogy fürdőszobája kényeztető oázissá változzon.Bársonyosan puha textíliákat, profi elektromos készülékeket, ellazító wellness ötleteket, praktikus fürdőszobabútorokat és stílusos kiegészítőket kínálnak a tökéletes megújulás érdekében. Így lesz a fürdőszobában eltöltött idő igazi felüdülés a napi rutin helyett!A tárgyak március 3-ig vagy a készlet erejéig vásárolhatók.
További információ: tchibo.hu

Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Közműépítés után mindig marad az út szélén egy-két kábeldob, melyet leginkább szétdarabolnak, és tüzelőnek használnak el.

Midig meghatározó az első benyomás. Ismeretlen otthonba tett látogatásunkkor első élményeinket az előszobáról szerezzük meg. Előre vetíti a lakás stílusát, betekintést enged a háziak ízlésvilágába, életvitelébe.

A hagyományos fürdőszobabútorokkal ellentétben ez a Villeroy & Boch fürdőbútorcsalád a szobabútorok esetében megszokott igényes anyagválasztással, kidolgozással kényezteti el a közönséget. A sötét dió és a világos tölgyfurnér mellett nagyvonalúan használják az üvegfelületeket is.

Ennek a térelválasztónak tervezője nemes egyszerűséggel csak „A fa” nevet adta. Kár is lett volna bonyolítani.

Csak akkor lesz rend, ha mindennek megvan a maga helye.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017