Ötletes fürdőszobai kiegészítők

2014.02.12.

Képzelje el, amint belép a fürdőszobába, és máris körülveszi a természetes anyagok jótékony harmóniája. A Tchibo legújabb akciós lakberendezési tárgyai között most mindent megtalál, ami ahhoz szükséges, hogy fürdőszobája kényeztető oázissá változzon.Bársonyosan puha textíliákat, profi elektromos készülékeket, ellazító wellness ötleteket, praktikus fürdőszobabútorokat és stílusos kiegészítőket kínálnak a tökéletes megújulás érdekében. Így lesz a fürdőszobában eltöltött idő igazi felüdülés a napi rutin helyett!A tárgyak március 3-ig vagy a készlet erejéig vásárolhatók.
További információ: tchibo.hu

Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Az étkező az érzéki örömök színhelye. A jó ételek, italok elfogyasztásához nélkülözhetetlen a nívós „körítés”, a stílusos berendezés, használati tárgyak, eszközök sora. A Fyra étkezőt hat különböző művészeti ágban tevékenykedő művész közös munkával hozta létre.

A családi házak kertjeinek megtervezésekor a tulajdonosok általában a pihenés, kikapcsolódás, aktív szórakozás lehetőségének szempontjaira összpontosítanak, ki-ki ízlésének, a család szokásainak és korosztályi összetételének megfelelően.

Akinek az egész otthona designbútoroktól hemzseg, természetesen a gyerekszobába is hasonlót szeretne.

A lakástextilek felöltöztetik otthonunkat, meghatározó hangulatot teremtenek. Kifejezik stílusunkat, ízlésünket, karakteresebbé varázsolják környezetünket. A választás azonban nem könnyű, hiszen végtelen szín- és mintaválasztékot találhatunk a szaküzletekben.

A kortárs szőnyegek gyártásának úttörője, a francia Toulemonde Bochart a gyerekek részére is tervez inspiráló, vidám talpalávalókat.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017