Ötletes fürdőszobai kiegészítők

2014.02.12.

Képzelje el, amint belép a fürdőszobába, és máris körülveszi a természetes anyagok jótékony harmóniája. A Tchibo legújabb akciós lakberendezési tárgyai között most mindent megtalál, ami ahhoz szükséges, hogy fürdőszobája kényeztető oázissá változzon.Bársonyosan puha textíliákat, profi elektromos készülékeket, ellazító wellness ötleteket, praktikus fürdőszobabútorokat és stílusos kiegészítőket kínálnak a tökéletes megújulás érdekében. Így lesz a fürdőszobában eltöltött idő igazi felüdülés a napi rutin helyett!A tárgyak március 3-ig vagy a készlet erejéig vásárolhatók.
További információ: tchibo.hu

Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Ne dobd ki a régi pulcsikat, csinálj belőle székhuzatot!

Kijev történelmi negyedében található ez a lakás, mely egy fiatal pár otthona. Tervezője, Alex Bikov koncepciója kidolgozásakor a mozgást állította középpontba. A lakás körbejárható, ezáltal a terek és a funkciók egymásba folynak, nem különülnek el, a különböző egységek egymásba integrálhatók. Talán éppen ennek, no meg az ügyesen tervezett, kompakt bútoroknak köszönhető, hogy a tér sokkal nagyobbnak tűnik, mint valójában.

A Velencei-tótól nem messze, egy sűrű bokrokkal körülvett területen lévő „édenkert” már belépéskor elbűvöli az embert, hiszen a kaputól a ház bejáratáig vezető homokkő út két oldalán dúsan virágzó rózsabokrok kísérik a látogatót.

Az igazi romantikát mindig a részletek teszik izgalmassá, bár ebben a hálószobában az alapberendezés sem mindennapi. A hatalmas kovácsoltvas ágy, a baldachin, a klasszikus szépségű tömörfa bútorok és a finom színek mind-mind a nőiességet, a bájt, a kellemet...

Vitathatatlan, hogy a formatervezésben az olaszok állnak a legelőkelőbb helyen. Mindig hoznak valami újat, mint például most a Ged Cucine: Treviso fantázianevű modelljével sikerült elérnie, hogy a minimál és a ma ismét előtérbe kerülő klasszikus trend egy bútoron belül mutassa meg magát.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018