Ötletes fürdőszobai kiegészítők

2014.02.12.

Képzelje el, amint belép a fürdőszobába, és máris körülveszi a természetes anyagok jótékony harmóniája. A Tchibo legújabb akciós lakberendezési tárgyai között most mindent megtalál, ami ahhoz szükséges, hogy fürdőszobája kényeztető oázissá változzon.Bársonyosan puha textíliákat, profi elektromos készülékeket, ellazító wellness ötleteket, praktikus fürdőszobabútorokat és stílusos kiegészítőket kínálnak a tökéletes megújulás érdekében. Így lesz a fürdőszobában eltöltött idő igazi felüdülés a napi rutin helyett!A tárgyak március 3-ig vagy a készlet erejéig vásárolhatók.
További információ: tchibo.hu

Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A leendő szülők egyik legizgalmasabb feladata a gyerekszoba kialakítása. Kulcsszó a harmónia, színekben, mintákban és kialakításban egyaránt.

Az élet sokszor úgy hozza, hogy otthon is szükség van egy kényelmes munkahelyre.

Hogy milyen a karibi stílus? Jókedv, vidámság, zene, tánc, kirobbanó életkedv és persze napsütés minden mennyiségben! És milyen egy karibi épület? Falai vakítóan hófehérek vagy napszítta vidám színekben pompázók.

Sokan a lakberendezés egyik alapelvének tartják a tárgyak páros elhelyezésének fontosságát. Egy állóváza vagy asztalilámpa önmagában szép ugyan, ám párban még mutatósabb. A forma megismétli önmagát, ezáltal sokkal hangsúlyosabbá válik.

Az eladási listákat ma egyértelműen a másfél szobás lakások vezetik. Egy ilyen tipikus első otthonba visszük most el önöket – gondolatban. Hol is helyezkedhetne el leginkább egy fiatal pár első otthona, mint a Belváros szívében, vagy legalább ahhoz nagyon közel.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017