Műanyag nyílászárók 55% kedvezménnyel

2013.11.06.

A Fenestra-nál német technológia alapján, „A” kategóriás profilcsaládból készülő műanyag nyílászárók most 55% kedvezménnyel rendelhetők.A nyílászáró szerkezetek méretei – bizonyos korlátok között – bármilyen egyedi és típusrendszerben illetve méretben, felár nélkül, tetszőlegesen változtathatók.További információk: http://fenestra.hu/hu/arlista

Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Egy pajtáról az 1800-as években készült rajz ihlette ezt az épületet, mely természetesen most új köntösben és új funkcióval elevenedett meg.

A mindenhol jelen lévő minimál stílus mellett néha jólesik az embernek valami máson legeltetni a szemét. Mondjuk egy csodás marokkói stílusú fürdőszoba részletein.

E texasi ház tulajdonosai szenvedélyesen szeretik a balinéz kultúrát és a zen filozófiát. Azzal keresték meg a Webber + Studio-t, hogy olyan épületet tervezzenek nekik, ahol az ázsiai hatások keverednek a természeti elemekkel, ahol kivonulhatnak a hétköznapokból, és ahol úgy érezhetik magukat, mint egy egzotikus nyaraláson.

Az egyszerű sátortetős épület pontosan olyan, mintha egy gyerek rajzolta volna. Fehér falak, piros tető, mosolygó ablakszemek. De a körülötte elterülő kert már festő ecsetjére való. A teraszokról és a hatalmas üvegablakokon keresztül az étkezőből is egy...

Régi ismerősöktől kaptunk meghívást fotózásra. Meg sem kellett néznünk a lakást, hiszen előző, mediterrán hangulatú otthonukat ismerve biztosak voltunk benne, hogy valami szép vár ránk. Nem csalódtunk.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018