Designbútor akció a BoConceptnél

2014.02.11.

Takarítson meg 20%-ot designbútorok árából!A BoConceptnél most számos modell 20%-kal kedvezőbb áron vásárolható meg. Érdemes körülnézni, válogassa össze most mindazt, amire otthona felfrissítéséhez szüksége van, a kis szériában forgalomba hozott designkanapétól a divatos étkezőbútorokig.  Az ajánlat 2014.02.28-ig érvényes.


További információ: http://www.boconcept.hu

Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A nevével ellentétben egyáltalán nem fa, inkább cserje formájú vaníliafa (Heliotropium arborescens) virágai első pillantásra az orgonára emlékeztetnek. A dús zöld levélzet közül előbukkanó, sok-sok apró virágból álló virágzatok bódító vaníliaillatot árasztanak.

Sokan félnek megmutatni igazi egyéniségüket a lakásuk arculatának kialakításában. Elbújnak a sztereotípiák, a divatirányzatok mögött. Katalógusoldalakat böngészve választanak nemcsak bútorokat, de hangulatokat, és szinte életformát is.

A naturalizmus sokak számára kedvelt lakberendezési stílus. Egyszerűsége és tisztasága minden korban meggyőző.

A fürdőszobák csempézett falait – főleg a kádak mögötti nagyméretű falfelületeket – sokan unalmasnak, sivárnak találják.

Bár amióta mosogatógépekkel kényeztethetjük magunkat, egyre kevesebbet állunk a mosogatómedence mellett, azért az továbbra is egy fontos része a konyhának. Fontos és látványos része, főleg a pult szintjéből kiemelkedő csaptelep. Válasszunk hát valamilyen ütős, konyhánk stílusához illő darabot.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018