Designbútor akció a BoConceptnél

2014.02.11.

Takarítson meg 20%-ot designbútorok árából!



A BoConceptnél most számos modell 20%-kal kedvezőbb áron vásárolható meg. Érdemes körülnézni, válogassa össze most mindazt, amire otthona felfrissítéséhez szüksége van, a kis szériában forgalomba hozott designkanapétól a divatos étkezőbútorokig.



 



 



Az ajánlat 2014.02.28-ig érvényes.


További információ: http://www.boconcept.hu

Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Beton- és faszerkezetek kombinációjából született meg ez a modern gerendaház.

Kertünk termőhelyi viszonyainak megfelelő kúszónövényeket válasszunk. A növényválasztás mellett a talaj- és fényviszonyok alapvető fontosságúak a növények egészsége és erőteljes fejlődése szempontjából. A helyes választással elősegíthetjük...

Vadregényes hangulatán kívül az az egyik legnagyobb előnye egy úszó háznak, hogy amennyiben a tulajdonos megunja az otthonát körülölelő környezetet, egyszerűen felszedi a horgonyokat és továbbhajózik.

E Koppenhága központjában álló hotel tulajdonosa nem mindennapi vállalkozásba kezdett, amikor a szálloda teljes átalakítására 13 országból 21 művészt – designereket, grafikusokat, reklámgrafikusokat – kért fel.

Egy egzotikus szigeten töltött vakáció csak csodálatos lehet, de persze az sem mindegy, hogy milyen környezetben pihenhetünk.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017