Designbútor akció a BoConceptnél

2014.02.11.

Takarítson meg 20%-ot designbútorok árából!A BoConceptnél most számos modell 20%-kal kedvezőbb áron vásárolható meg. Érdemes körülnézni, válogassa össze most mindazt, amire otthona felfrissítéséhez szüksége van, a kis szériában forgalomba hozott designkanapétól a divatos étkezőbútorokig.  Az ajánlat 2014.02.28-ig érvényes.


További információ: http://www.boconcept.hu

Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Végy egy egyszerű alapépületet, dobd fel néhány kiegészítő elemmel, színezd kedved szerint, és máris kész az egyedi, minden esztétikai és funkcionális igényt kielégítő tökéletes otthon.

Ha nem kapunk számunkra megfelelő kádat (ami valljuk be, a mai pazar kínálatban azért meglepő lenne!) vagy egyszerűen csak egyedi darabra vágyunk, akkor tervezzünk és építsünk magunknak egyet! A kivitelezés menete hasonló, mint a medencék építésénél.

Ha a lakáson kívül, de ahhoz közel szeretnénk berendezni az irodánkat, nem is találhatnánk jobb megoldást, mint ezt a kis kerti dobozt.

Szokásunktól eltérően most egy olyan házba látogattunk el, amely építészetileg késznek mondható ugyan, de berendezése a végleges bútorokkal még hátravan. Ennek ellenére érdemes a bemutatásra, hiszen számos olyan esztétikai értékkel bír, mely követendő példát mutathat.

Nem kell kétségbeesni, ha rossz térelosztású, aránytalan, komor házat, lakást hagynak ránk örökül felmenőink. Lakberendező segítségével minden mai igényt kielégítő modern otthont varázsolhatunk belőle: minőségeit és merészet.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017