Afrikai hangulat

2015.02.18.

Sokan szeretik a nappalijukat valamilyen távoli földrész jegyében kialakítani. E helyt – bár több távol-keleti tárgyat is találunk – alapvetően az afrikai hangulat elérése volt a cél.A vakolatlan téglafalat világos mogyorószínre, a mennyezetet és a gerendázatot fehérre festették, szép hátteret állítva ezzel a természet jelenlétét hangsúlyozó berendezésnek. A tengerifű kanapé és asztal egyértelműen a szavannákat idézi, míg a hatalmas csokoládébarna bőrfotel olybá tűnik, mint egy, a nappaliba tévedt vadállat. Az egzotikus dekorációkat fehér, lebegő polcokra állították, hogy ne ők, inkább a tárgyak érvényesüljenek.Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Bár a Martela irodabútorokat kínál, néhány tárgyuk otthon is remek szolgálatot tehet.

Akkor sincs probléma, ha telkünkön nem túl egyenletes a talaj. Egyszerűen szerezzünk be egy függő napozóágyat.

A könnyűszerkezetes épületek, bár ma már egyre több helyen fordulnak elő hazánkban is, még mindig számos kérdést vetnek fel. Az egyik ilyen kérdés, hogy többszintes épület is készülhet-e ezzel a technológiával. A válasz: igen, miért ne?

A nappali szoba bútorán az ébenfekete matt fafurnéros és a magasfényű fehér felületek mértani formákban vannak jelen. A monotonitás elkerülése érdekében a felső szekrény középső két ajtaja halványzöld felületkezelést kapott.

A falak már belépéskor közvetlenül befolyásolják érzékeinket. A díszítésükben, színezésükben rejlő lehetőségek úgyszólván határtalanok. Ne hagyjuk veszendőbe menni, éljünk ezekkel a lehetőségekkel! Mondhatnánk, hogy a falak pusztán háttérül szolgálnak a bútorokhoz, dekorációkhoz; no de nem pont a megfelelő háttér határozza meg legjobban a hangulatokat és érzéseket?

2364 Ócsa, Kiss János u. 34-38.

Termékpaletta: gázkonvektor, falifűtő, gázbojler, kondenzációs kazán, beépíthető konyhai készülékek.

1033 Budapest, Szentendrei út 89-95.

Forma Vivendi - Lakberendezési áruház

2800 Tatabánya, Tölgyfa u. 7.

Lakberendezés, belsőépítészet, energiatanúsítás, megújuló energiák, épületgépészet , építész tervezés Üdvözlöm a Széplakterv tervező iroda bemutatkozó oldalán! Elérhetőségünk: www.szeplakterv.hu, 20 9320 98. www.s

2040 Budaörs, Kamaraerdei út 11.

Elérhető elegancia - Márvány, Gránit, Travertin burkolóanyagok - Több mint 15 éve az Önök szolgálatában.

1048 Budapest, Székes utca 5.

NIBE svéd, CONSTRUMA újdonságdíjas hőszivattyúk képviselete. Lakossági és központi légkondícionálók.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018