Afrikai hangulat

2015.02.18.

Sokan szeretik a nappalijukat valamilyen távoli földrész jegyében kialakítani. E helyt – bár több távol-keleti tárgyat is találunk – alapvetően az afrikai hangulat elérése volt a cél.A vakolatlan téglafalat világos mogyorószínre, a mennyezetet és a gerendázatot fehérre festették, szép hátteret állítva ezzel a természet jelenlétét hangsúlyozó berendezésnek. A tengerifű kanapé és asztal egyértelműen a szavannákat idézi, míg a hatalmas csokoládébarna bőrfotel olybá tűnik, mint egy, a nappaliba tévedt vadállat. Az egzotikus dekorációkat fehér, lebegő polcokra állították, hogy ne ők, inkább a tárgyak érvényesüljenek.Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Az előszoba bár meglehetősen kicsi, nagyon fontos része a lakásnak.

A fa alapú padlók manapság reneszánszukat élik. A természetes padlóburkolatok, a nemes faanyag a magas szintű lakáskultúra elengedhetetlen részei. A fapadló a lakás bármely helyiségében megállja a helyét, melegséget és harmóniát áraszt, esztétikus...

Az egyszerű vonalvezetésű modern konyhabútort királykék frontjai teszik merésszé és kihívóvá.

A szinte pultszerű mosdószekrényen a mosdótál mellett bőven van hely az éppen használatos tisztálkodószerek elhelyezésére.

Manapság is sokan szeretik az antik enteriőröket.

1051 Budapest, Hercegprímás u. 12.

www.ligne-roset.hu

1045 Budapest, Madridi u. 2.

Vagyonvédelem, Biztonságtechnika, Riasztó rendszerek, Kapuautomatizálás, Kapumozgatás

1030 Salzburg, Rottfeld 7

Minőségi csaptelepek Németországból. A víz a mi elemünk. 100 éve foglalkoztatja, lelkesíti, inspirálja vállalatunk dolgozóit.

2120 Dunakeszi, Kérem, keressen emailen !

Tervezéstől a kulcsátadásig! Megtervezzük lakásának berendezését, igény esetén kivitelezzük, szükség esetén beszerezzük az engedélyeket is. Az első megbeszélés ingyenes.

1105 Budapest, Ihász utca 10.

Bútorminőségű külső és belső nyillászárók gyártása, típus és egyedi elképzelések alapján.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017