Afrikai hangulat

2015.02.18.

Sokan szeretik a nappalijukat valamilyen távoli földrész jegyében kialakítani. E helyt – bár több távol-keleti tárgyat is találunk – alapvetően az afrikai hangulat elérése volt a cél.A vakolatlan téglafalat világos mogyorószínre, a mennyezetet és a gerendázatot fehérre festették, szép hátteret állítva ezzel a természet jelenlétét hangsúlyozó berendezésnek. A tengerifű kanapé és asztal egyértelműen a szavannákat idézi, míg a hatalmas csokoládébarna bőrfotel olybá tűnik, mint egy, a nappaliba tévedt vadállat. Az egzotikus dekorációkat fehér, lebegő polcokra állították, hogy ne ők, inkább a tárgyak érvényesüljenek.Tetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Szerencsés helyzetben van az a házvásárló, aki habitusának, életformájának leginkább megfelelő környezetet választhat lakóhelyének.

Óriási területen, egy erdő közvetlen szomszédságában létezik ez a gyönyörű kert, mely néhány részletében maga is olyan, mintha az erdőből szakították volna ki.

A Sziámi-öböl partjainál, Bangkok és Phuket között félúton van egy bájos sziget, mely akár maga a Paradicsom is lehetne. Az itt található bungalók egyikébe látogatunk el, modern, mégis hamisítatlanul thai környezetbe.

A konyha szépségének problematikáján dédszüleink minden bizonnyal remekül szórakoztak volna, hiszen az ő idejükben a konyha a tisztaszoba mögötti rejtett helyiség volt. Amíg a személyzet birodalma volt, senki nem gondolt arra, hogy a praktikus szempontokon túl...

Elefántokkal, tigrisekkel és vízilovakkal népesíthetjük be a gyerekszobát Siptár Enikő egyedi tervezésű és gyártású textíliái segítségével, varázslatos mesevilágot teremtve csemetéink köré.

2310 Szigetszentmiklós, Csepeli út 14.

Magánkerti játékok, közterületi játszóterek, kerti bútorok, virágládák, kiegészítők.

2040 Budaörs, Sport u. 1.

Max Spa Center - A wellness áruháza

9700 Szombathely, Viktória u. 3.

Exkluzív konyhabútorok tervezése és kivitelezése. Teljes lakásbútor kínálatunk 3000 nm-en.

1033 Budapest, Szentendrei út 89-95.

Forma Vivendi - Lakberendezési áruház

7624 Pécs, Szigeti út 84

Cégünk a Magyar ARTEGGO Bányai bútorok, konyhabútorgyár, Olaszországból ATRA, a CIESEE, Maiorcucine és az Essebi konyhabútorgyárak képviseletét látja el Magyarországon, mely gyárak bútorai a magas minőség mellett, rendkívül gazdag szín-, anyag-, elem- és formaválasztékkal rendelkeznek, így szem előtt tudjuk tartani az árminőség arányt, a szállítási határidőt a vásárlóink részére. Különböző stílusú, modellek között megtalálhatóak modern, minimál és a klasszikus konyhabútorok is. Minden bútor családunkra 3 és 5 éves gyári garanciát biztosítunk. A gyári konyhabútor--nak köszönhetően és a széles elemválasztéknak, a professzionális tervezési segédletnek, képes elkészíteni az Ön által elképzelt egyedi konyhabútort is. Itt mindennek előre megtervezett helye van, a legapróbb részletekig és mindenek illeszkednie kell az adottságokkal. A készítendő konyhabútor--ba a berendezési tárgyak mérete alkalmazkodjon a rendelkezésre álló helyhez, illeszkedjen a meglévő bútorokkal, és nem utolsósorban jól lássa el funkcióját. Szemelőt tartjuk a megrendelő minden igényét és igyekszünk kielégíteni!

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017