Utolsó frissítés dátuma: 2010.06.25.

Cégadatok

Aart Stúdió

1147 Budapest, Czobor u. 33/b.

Telefon: 06-20/938-9123

A tervezéstől a kivitelezésig belsőépítészeti kialakítások, felújítások, lakberendezés, bútorgyártás, egyedi dekoráció, festmények.

Cégünkről

A tervezéstől a kivitelezésig belsőépítészeti kialakítások, felújítások,lakberendezés, bútorgyártás, egyedi dekoráció, festmények.

Termékek, szolgáltatások

Konyha- és egyéb bútorok, bútor felújítás, antikolás.
Egyedi falpanelek.
Festmények.

Kategóriák

• Bútor

Bútorgyártás, -tervezés

Egyedi bútor

• Dekoráció, kiegészítők

Dekoráció, kiegészítők

• Belsőépítészeti tervezés

Tervezés, tanácsadás

• Építészeti tervezés

Tervezés, tanácsadás

• Építőipari kivitelezés

Kivitelezés, tanácsadás

Térkép

Utolsó frissítés dátuma: 2010.06.25.

Valahányszor végigmegyünk egy osztrák falucska főutcáján, harmóniát és szépséget érzünk sugározni a házakból. Miért van ez? A válasz egyszerű. Ezek a falvak egységes arculatúak. Az épületek közel egyformák, nem hivalkodóak, nem tolják magukat a másik elé.

Vadregényes hangulatán kívül az az egyik legnagyobb előnye egy úszó háznak, hogy amennyiben a tulajdonos megunja az otthonát körülölelő környezetet, egyszerűen felszedi a horgonyokat és továbbhajózik.

A horror műfaja egyértelműen kasszasiker a mozikban, de ki gondolta volna, hogy a lakberendezés békés világába is betörhet.

Remek választás ez a kis autó annak, aki egyedül, de minden éjjel más-más helyszínen szereti tölteni a vakációt.

Narancsliget lakópark – hangzatos név egy budapesti épületegyüttesnek, bár a terveket elnézve illeni fog rá. A modern vonalvezetésű, részleteiben szépen kidolgozott épületegyüttes egy gyönyörű parkot vesz körül, ahol ha narancs nem is, de sziesztára csábító...

Képtár

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018