A tökéletes dolgozószoba

2010.08.16.

A tökéletes dolgozószoba az a hely, ahol megtaláljuk a nyugodt légkört, ahol zavartalanul végezhetjük munkánkat. Ahonnan kizárhatjuk a külvilág zaját, a stresszel teli rohanást. Az a helyiség, melyet kizárólag saját magunk használunk, melynek berendezése tükrözi egyéniségünket, alkalmazkodik munkastílusunkhoz, mindeközben maximális kényelmet nyújt.


A tökéletes dolgozószobaCsokoládébarna és narancsszínek harmóniája: otthonosság, nyugalom, személyesség


Otthonosságot és személyességet tükröz e csokoládébarna és narancsszínek harmóniájára komponált különleges dolgozószoba. A természetes textilanyagok melegsége, a fehérített tömör tölgyfa bútorok egyszerűsége kifinomult ízléssel válogatott kiegészítők sorával párosul.


A tökéletes dolgozószobaA tökéletes dolgozószoba


A textilek melegsége és a bútorok egyszerűsége kifinomult
ízléssel válogatott kiegészítők sorával párosul.


Kontrasztos a hideg tapintású magas fényű krómacélból készült lámpa és a kerek lerakóasztalka. A munka közbeni pihenésről lábtartóval kibővített süppedős kárpitozású karosszék gondoskodik.


A tökéletes dolgozószoba


Meleg tapintású plüsshuzatának cikcakk mintája rímel a tapétán megjelenő hasonló, ám jóval kisebb léptékű csíkokkal. A narancs ez utóbbi felületen is visszaköszön a textilek színeire. Az ostyaszínű szizálszőnyeg az egzotikumot kölcsönzi a szobának. A személyességről a falakat díszítő látványosan keretezett fotósorozat gondoskodik.


Design: Dedar
Fotó: Lenhardt László
Szöveg: Imre MáriaTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Mindenki vágyik az ismeretlenbe, egzotikus tájakra, a kalandra. Most a képek szárnyán elröpítjük önöket egy álomutazás színhelyére, a csodás Thaiföld egyik remekbe szabott, a hagyományos thai kultúrát és a modern nyugati életvitelt ötvöző szállodájába.

Ne csak napozz, közben beszélgess is!

Új ágykollekció az angol királynő gyémántjubileuma tiszteletére.

Szerencsés helyzetben van az a házvásárló, aki habitusának, életformájának leginkább megfelelő környezetet választhat lakóhelyének.

Az biztos, hogy a nappaliba kell egy kanapé, hiszen valahová le kell ülnünk. Hagyományos kanapékból a választék meglehetősen bőséges, de azoknak sem kell elkeseredni, akik az extravagáns megoldásokat kedvelik, hiszen a tervezők rájuk is gondoltak.

2040 Budaörs, Gyár utca 2.

Mosdó, ami egy életre szól...

2096 Üröm, Fő utca 1.

60 éves cégünk a kőfaragás, a műemléki rekonstrukciók és a magasépítés területén is vezető a piacon.

1051 Budapest, Hercegprímás u. 12.

www.ligne-roset.hu

1026 Budapest, Gábor Áron köz 3. sz.

Mauer típusú biztonsági zárak, fő- és vezérkulcsos zárrendszerek kis és nagykereskedelme. Zárszerviz.

2120 Dunakeszi, Kérem, keressen telefonon!

Mesés falvédők, ágytakarók, ágyneműgarnitúrák gyerekeknek és felnőtteknek, foltvarrással. Kívánom, hogy munkáim annyi örömet okozzanak önöknek, mint nekem, amikor készítettem őket.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018