A tökéletes dolgozószoba

2010.08.16.

A tökéletes dolgozószoba az a hely, ahol megtaláljuk a nyugodt légkört, ahol zavartalanul végezhetjük munkánkat. Ahonnan kizárhatjuk a külvilág zaját, a stresszel teli rohanást. Az a helyiség, melyet kizárólag saját magunk használunk, melynek berendezése tükrözi egyéniségünket, alkalmazkodik munkastílusunkhoz, mindeközben maximális kényelmet nyújt.


A tökéletes dolgozószobaCsokoládébarna és narancsszínek harmóniája: otthonosság, nyugalom, személyesség


Otthonosságot és személyességet tükröz e csokoládébarna és narancsszínek harmóniájára komponált különleges dolgozószoba. A természetes textilanyagok melegsége, a fehérített tömör tölgyfa bútorok egyszerűsége kifinomult ízléssel válogatott kiegészítők sorával párosul.


A tökéletes dolgozószobaA tökéletes dolgozószoba


A textilek melegsége és a bútorok egyszerűsége kifinomult
ízléssel válogatott kiegészítők sorával párosul.


Kontrasztos a hideg tapintású magas fényű krómacélból készült lámpa és a kerek lerakóasztalka. A munka közbeni pihenésről lábtartóval kibővített süppedős kárpitozású karosszék gondoskodik.


A tökéletes dolgozószoba


Meleg tapintású plüsshuzatának cikcakk mintája rímel a tapétán megjelenő hasonló, ám jóval kisebb léptékű csíkokkal. A narancs ez utóbbi felületen is visszaköszön a textilek színeire. Az ostyaszínű szizálszőnyeg az egzotikumot kölcsönzi a szobának. A személyességről a falakat díszítő látványosan keretezett fotósorozat gondoskodik.


Design: Dedar
Fotó: Lenhardt László
Szöveg: Imre MáriaTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Ez az épület a régi Amerika gyarmati stílusú udvarházainak formailag kicsit modernizált változata. Az emeleti helyiségekhez tartozó hatalmas terasz egyenes vonalvezetésű, klasszikus formavilágú korlátja uralja a homlokzatot.

Az egymással harmóniában álló, egy vagy két színben tartott helyiségek előnye, hogy könnyedén változtathatunk a hangulatán egy új árnyalat bedobásával. Esetünkben legyen ez a tüzes hangulatú vörös.

A manapság oly divatos letisztult formavilágú, minimalista mosdóformák mellett újra hódítanak a régi idők ihlette, eredetileg a hálószoba bútorzatához tartozó mosdószekrények. A különböző bútortörténeti korok modorában készült, igényes megmunkálású...

AZ Elica új páraelszívóival próbál elszakadni a hagyományos designmegoldásoktól.

A Fama csodás ülőbútorai nemcsak szépek, igazán szerethető darabok is. Melengetik a szívünket, igazi nőcis tárgyak, melyek jót tesznek testnek és léleknek egyaránt. Tervezőik büszkék is munkáikra, melyeket élénk színek, drámai megoldások jellemeznek, s mindig van bennük új fejlesztés, valamilyen eredeti ötlet.

2040 Budaörs, Kamaraerdei út 11.

Elérhető elegancia - Márvány, Gránit, Travertin burkolóanyagok - Több mint 15 éve az Önök szolgálatában.

1133 Budapest, Visegrádi u. 82/b

A HANÁK cég filozófiája röviden ennyiben foglalható össze: az önállóságban hiszünk. A cég stratégiájának alappillére az alvállalkozók bevonása nélküli, saját gyártás.

2120 Dunakeszi, Fő út 143/a

EGLO, minden, ami lakásvilágítás! Lámpa kis- és nagykereskedés. www.eglo.com

1106 Budapest, Keresztúri út 208.

Belsőépítészet, egyedi bútorgyártás, generálkivitelezés, arculattervezés.

8220 Balatonalmádi, Gábor Áron út 3.

Hőszigetelés tetőterekben, födémekben helyszíni kihabosítással. Utólagos hőszigetelés bontás nélkül.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018