A szabadság érzete

2010.06.14.

Az elismert, nagy hírnévnek örvendő „Sedes Regia” designstúdió egyedi stílusú, magas minőségű kárpitosbútorait vendéglők, klubok, hotelek, üzletek, magánotthonok és irodák számára készíti. Kollekcióik megtervezésében együttműködnek külföldi tervezőkkel is. Individuális, főleg építészeti elemeket használó tárgyaik olyan önként vállalt kihívásokra adott válaszok, melyek a legváratlanabb formákban öltenek testet. Az anyagok tipológiájának ismerete az ergonómia és anatómia magas szintű tudása és mély esztétikai érzék mutatkozik meg bútoraik megformálásában. A rugalmasan kezelhető, átforgatható, átalakítható darabok a szabadság érzetét adják a bútorozásban.


„Rizikós” formák„Vector”
Egymás mellé sorolt, gyapjúkárpittal bevont, poliuretán töltetű hasábokból áll a rendkívül kényelmes „Vector” fotel. Színösszeállítása a legújabb trendet képviseli.
designer: J.Jurgaitis

„Pom-pon”
Az ergonomikus ülőke egymásra halmozott ruganyos hengerpárnák sora, átszúrva fémrúdra erősített hatalmas pom-pon forma fejtámlával.
designer: J.Jurgaitis


Szöveg: Imre Mária
Fotó: Lenhardt LászlóTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A „Fromental” egy vadonatúj londoni csapat Lizzie Deshayes textiltervezőnő megálmodott papír hátfalú hímzett selyem falikárpit paneleit ülteti át a valóságba.

A ma oly divatos loftok hatalmas tereihez méretezett konyha nemcsak monumentalitásával, hanem egyedülálló kialakításával is magára vonja a figyelmet. Szabályos formái, anyagválasztása és színvilága abszolút mai, mégis mintha a 70-as évekbe repítene.

A dobogó mindig ideális megoldás a helyproblémákra. A gyerekszobában kialakított dobogó viszont két legyet üt egy csapásra: a tinik szeretik, ha a tereket érdekesen megtörik körülöttük, szeretik a nem mindennapi megoldásokat, az extravaganciát, ...

A mesevilág csodája nem kizárólag gyermekeink kiváltsága lehet.

A tavaszi hagymások, nevető sziklavirágok, pozsgások közül baglyot formázó cserép és félig földbe ásott terrakotta amfora bújik elő. Az alig hároméves ház falán már kúszik a borostyán, sejteti, hamarosan patinás bagolyvárrá avanzsál a dombtetőre épült családi ház.

8000 Székesfehérvár, Orsovai utca 47.

Garázs-, iparkapu, kapunyitó automatika, sorompó, PVC, ipari szalagfüggöny forgalmazás, telepítés.

9436 Fertőszéplak, Gyártelep

Műemlék- és hagyományos téglák gyártása. Padló- és falburkoló téglák, alakos téglák/párkány, ék.

1015 Budapest, Hattyú utca 10/C.

Konyhabútor első kézből, tervezéssel, tanácsadással, 3D tervekkel, minimál stílisban is.

1135 Budapest, Országbíró u. 61.

Euro Hu-Can Kft. - Az eredeti kanadai nyílászárók világa

1039 Budapest, Rákóczi u. 22.

60 európai cég termékei, 54 berendezett fürdőszoba box és 300 lapozón. Átlag feletti családias és előzékeny kiszolgálás. Legfőbb erősségünk a kreativitás és a vevő elképzeléseinek fényképszerű, háromdimenziós megjelenítése, gyors beszerzéssel és szállítással.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018