A romantikus rattan

2010.04.07.

A fonott bútor hosszú élettartamú, környezetbarát anyagból készül. Minimális összeillesztést igényel, mégis könnyű és erős. A rattan a világ legmagasabbra növő pálmafajtája. A törzse vékony, és úgy néz ki, mint a bambusz.


A romantikus rattanA galéria megnyitásához kattintson a képre!


Szerkezetének három rétege van: az erős kéreg, a puha és porózus középréteg és a nagyon kemény mag. A rattanbútorok gyártástechnológiája gyakorlatilag teljesen hulladékmentes. A kérget lefejtik, tisztítják, majd gőzzel kezelik, ettől válik hajlékonnyá és rugalmassá. A romantikus rattanbútor stílusosan elegyíti a klasszikust és egzotikust. Természetessége elbűvölő. Rendezzük be lakásunkat rattanbútorral: a pozitív érzelmek garantáltak!
A nyáresti hangulathoz a VG Newtrend extravagáns rattanbútorai és lámpái remekül illenek, stílusos kiegészítőkként a különleges megformálású gyertyákkal.

Fotók: Lenhardt LászlóTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Legyen szó akár egy ebéd utáni ejtőzésről vagy egy nyáresti romantikus randevúról, a pazar látványú úszómedence és a partján felállított ágy a kényelem felsőfokát kínálja.

Sokan nem szereti, ha egy térben minden egybefolyik, inkább az elkülönített funkciókban hisznek. Viszont vannak lakások, ahol a méretek miatt nem nagyon oldható meg a szeparáltság.

Akár kicsi, akár nagy az erkélyünk, egy ilyen praktikus asztalnak biztosan hasznát vesszük.

A fiatal venezuelai építész, Pedro Useche házába kukucskálhatunk be néhány kép erejéig.

A „Fromental” egy vadonatúj londoni csapat Lizzie Deshayes textiltervezőnő megálmodott papír hátfalú hímzett selyem falikárpit paneleit ülteti át a valóságba.

1107 Budapest, Száva u. 12.

2500 nm-es áruházak, egyedülálló raktárkészlet, több ezer féle burkolóanyag, szaniter, kád, csaptelep.

2120 Dunakeszi, Kis köz 6.

Díszítőművészet dekupázs technikával

5600 Békéscsaba, Szarvasi út 49.

Minden, amire szükség lehet egy fürdőszobában! Látványtervezéssel segítjük álmai megvalósítását!

1173 Budapest, Pesti út 237. Home Center D/25

Házimozi, és egész házra kiterjedő (multiroom) audio/video rendszerek tervezése, kivitelezése.

1037 Budapest, Bécsi út 232.

BEPA-CSEMPE-FÜRDŐSZOBA Üzleteinkben szeretettel várunk minden kedves építkezőt, felújítót hogy velünk valósíthassa meg fürdőszobáját, nappaliját, konyháját, kertjét, egyszóval otthonát, hogy olyanná válhasson melyet álmaiban elképzelt.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017