A romantikus rattan

2010.04.07.

A fonott bútor hosszú élettartamú, környezetbarát anyagból készül. Minimális összeillesztést igényel, mégis könnyű és erős. A rattan a világ legmagasabbra növő pálmafajtája. A törzse vékony, és úgy néz ki, mint a bambusz.


A romantikus rattanA galéria megnyitásához kattintson a képre!


Szerkezetének három rétege van: az erős kéreg, a puha és porózus középréteg és a nagyon kemény mag. A rattanbútorok gyártástechnológiája gyakorlatilag teljesen hulladékmentes. A kérget lefejtik, tisztítják, majd gőzzel kezelik, ettől válik hajlékonnyá és rugalmassá. A romantikus rattanbútor stílusosan elegyíti a klasszikust és egzotikust. Természetessége elbűvölő. Rendezzük be lakásunkat rattanbútorral: a pozitív érzelmek garantáltak!
A nyáresti hangulathoz a VG Newtrend extravagáns rattanbútorai és lámpái remekül illenek, stílusos kiegészítőkként a különleges megformálású gyertyákkal.

Fotók: Lenhardt LászlóTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Egy kerti bútor, mellyel gyerekjáték az egyedi hangulatú beszélgetőhelyek kialakítása.

Nem, ez nem egy mesekönyv illusztrációja, hanem egy valódi ágy.

Ez az egyértelműen a luxusbútorok kategóriájába tartozó sorozat izgalmas keveréke az új és a klasszikus designnak. A fekete-arany színkombináció remekül hangsúlyozza a lenyűgöző részletrajzokat, a fantáziadús mintákat.

A formára nyírás ősi művészete által befolyásoljuk a növényeket, és uralkodunk rajtuk. Ezt a módszert minden hagyományos kertben művelték, Pompeji kertjeinek nyírott puszpángjaitól, mirtuszaitól, babérjaitól kezdve az Alhambra szoborszerűen kialakított...

Többé nem gond, hogy hová tegyük a tűzifát.

9700 Szombathely, Csaba u. 12.

Ön még viszi sétálni porszívóját? SISTEM AIR: Európa piacvezető központi porszívói már Magyarországon! Tegye kényelmesebbé,egészségesebbé, biztonságosabbá otthonát!

1026 Budapest, Gábor Áron köz 3. sz.

Mauer típusú biztonsági zárak, fő- és vezérkulcsos zárrendszerek kis és nagykereskedelme. Zárszerviz.

2040 Budaörs, Sport u. 1.

Max Spa Center - A wellness áruháza

2890 Tata, Kocsi utca 40.

Infrapanel, infrafűtés, infrasugárzó, energiamegtakarítás, villanyfűtés, fűtőpanel, hőpanel, infrasugárzó, lapsugárzó 10év garanciával a gyártótól!

1031 Budapest, Zsófia utca 1-3.

VELUX tetőtéri ablakok, beépítőtermékek, fénycsatornák, távműködtetők, külső és belső árnyékolók

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017