A MyBox íróasztal

2012.11.28.

A Mybox egy egyszerű ötletből született: kell egy olyan asztal, mely zárható, és elmozdítható.„A designt ötvöztem a személyes igényeimmel”, mondta Iiro Viljanen, a MyBox tervezője. Iiro asztalán mindig szörnyű rendetlenség uralkodott, tele volt vázlatokkal, skiccekkel, olyan rajzokkal, melyeket nem ítélt elég jónak, de azért ki sem szeretett volna dobni. Viszont vágyott egy olyan felületre, ahol tiszta lappal lehet indulni, ahol újra lehet kezdeni a munkát, úgy, hogy az előzőt még nem feltétlenül fejezte be. Valamint egy olyan asztalra, melyen mindig rend van, ha valaki váratlanul meglátogatja az irodájában. Ez volt a MyBox tervezéséhez szükséges inspiráció, ebből az érzésből, ebből az elvárásból született meg az asztal, melyen pillanatok alatt rend varázsolható.A MyBoxon nem szükséges nap, mint nap rendet rakni: csak le kell hajtani a laptop fedelét, és bezárni az asztalt, máris tökéletes a rend. Ráadásul a lábakra szerelt görgőknek köszönhetően hosszabb távollét esetén, vagy ha csak át szeretnénk rendezni a szobát, egyszerűen kiguríthatjuk az útból, és beállíthatjuk a sarokba.


Fotók: www.martela.co.huTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Charlene Mullen hímzett párnái csodásan mutatnak bármely környezetben.

A szivárvány színei ihlették ezt a remek kis kollekciót.

Régi ismerősöktől kaptunk meghívást fotózásra. Meg sem kellett néznünk a lakást, hiszen előző, mediterrán hangulatú otthonukat ismerve biztosak voltunk benne, hogy valami szép vár ránk. Nem csalódtunk.

Vajon mit szóltak a környéken lakók, amikor a szomszéd telken megjelent egy hatalmas csiga? Ön mit szólna hozzá? Nem kell attól tartanunk, hogy ehhez az épülethez hasonlók fogják elárasztani a magyar lakóparkokat, ám mindenképpen érdemes ide egy kicsit bekukucskálni.

A kerti hortenzia számos gyönyörű színben pompázhat: kék, piros, fehér, vagy akár rózsaszín is ékítheti kertünket.

1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.

Zuhanykabinok, zuhanytálcák, akril fürdőkádak, öntött műmárvány mosdók, fürdőszobai csaptelepek, fürdőszobabútorok, fürdőszobai elektronika

1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 121. - Budagyöngye bevásárlóközpont

Várjuk szeretettel boltjainkban és az interneten webáruházunkban.

1139 Budapest, Pap Károly u. 4-6.

Tisztelt Látogatónk! Hadd hívjuk fel figyelmét az általunk üzemeltetett www.extragarancia.hu weboldalra, amely honlapon megtalálja legfrissebb híreinket, az aktuális kommunikációs tevékenységeinkkel kapcsolatos információkat és kulturális programajánlókat is olvashat. Üdvözli az Indesit Company Magyarország Kft. Csapata!

1047 Budapest, Váci út 53.

Egyedülálló ragasztási technológiával készült zuhanykabinok.

1043 Budapest, Aradi utca 16.

Szaniterek, burkolatok és wellnesstermékek a minimál stílustól a klasszikuson át az extravagánsig.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018