A MyBox íróasztal

2012.11.28.

A Mybox egy egyszerű ötletből született: kell egy olyan asztal, mely zárható, és elmozdítható.„A designt ötvöztem a személyes igényeimmel”, mondta Iiro Viljanen, a MyBox tervezője. Iiro asztalán mindig szörnyű rendetlenség uralkodott, tele volt vázlatokkal, skiccekkel, olyan rajzokkal, melyeket nem ítélt elég jónak, de azért ki sem szeretett volna dobni. Viszont vágyott egy olyan felületre, ahol tiszta lappal lehet indulni, ahol újra lehet kezdeni a munkát, úgy, hogy az előzőt még nem feltétlenül fejezte be. Valamint egy olyan asztalra, melyen mindig rend van, ha valaki váratlanul meglátogatja az irodájában. Ez volt a MyBox tervezéséhez szükséges inspiráció, ebből az érzésből, ebből az elvárásból született meg az asztal, melyen pillanatok alatt rend varázsolható.A MyBoxon nem szükséges nap, mint nap rendet rakni: csak le kell hajtani a laptop fedelét, és bezárni az asztalt, máris tökéletes a rend. Ráadásul a lábakra szerelt görgőknek köszönhetően hosszabb távollét esetén, vagy ha csak át szeretnénk rendezni a szobát, egyszerűen kiguríthatjuk az útból, és beállíthatjuk a sarokba.


Fotók: www.martela.co.huTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

Ugyanaz a helyiség, csak néhány bútordarab és a kandalló változott. A különbség mégis szembeötlő.

Ha felfelé nem tudunk terjeszkedni, keressünk új lehetőségeket.

Minden nő szekrényében ott a helye a „kis feketének”, vagyis annak a fekete alapruhának, ami mindenhová felvehető.

Szinte nap, mint nap új lehetőségek jelennek meg a belsőépítészet palettáján. Íme egy újabb remek designelem, a 3D falpanel.

Ha házat építünk, egyértelmű, hogy első lépésként felkeresünk egy építészt. Viszont ha csak berendezkedni vágyunk, a legtöbben egyedül látunk neki a feladatnak. Pedig higgyük el, egy lakberendező nemcsak leveszi a gondot a vállunkról, hanem csodákra is képes.

1106 Budapest, Akna u. 2-4.

Korszerű építőanyagok szakkereskedése

1162 Budapest, Budapesti út 176.

Vállalom konyhabútorok, beépített szekrények, egyéb bútorok egyedi méretre történő elkészítését az egyszerűtől a luxuskivitelig. Egyedi kerti garnitúrák, fakerítések, térelválasztók, teraszfedések, pergolák, szerszámtároló faházak tervezése és gyártása ugyancsak egyedi igények alapján. Javítási, felújítási munkák, korrekt munkavégzés, díjtalan felmérés.

D-56727 Mayen-Katzenberg, St.Barbara str. 3.

A Föld mélyéről, A Világ tetőire! www.terméspala.com

2890 Tata, Kocsi utca 40.

Infrapanel, infrafűtés, infrasugárzó, energiamegtakarítás, villanyfűtés, fűtőpanel, hőpanel, infrasugárzó, lapsugárzó 10év garanciával a gyártótól!

1089 Budapest, Delej u. 51.

Villanyszerelési anyagok több mint 500 négyzetméteren, A-Z-ig! PRODAX, SCHNEIDER-ELECTRIC, LEGRAND.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018