A kézzel öregbített fapadló

2010.03.07.

A fa alapú padlók manapság reneszánszukat élik. A természetes padlóburkolatok, a nemes faanyag a magas szintű lakáskultúra elengedhetetlen részei. A fapadló a lakás bármely helyiségében megállja a helyét, melegséget és harmóniát áraszt, esztétikus, természetes környezetet varázsol otthonunkba.


A kézzel öregbített fapadlóA galéria megnyitásához kattintson a képre!


A legújabb lakberendezési trendnek megfelelően a padlókat gyakran speciális eljárásokkal öregbítik, kézzel gyalulják, viaszolják. Az öregbített padlóburkolatokat – a klasszikus berendezések mellett – gyakran társítják a legmodernebb mobíliákhoz is.


A kézzel öregbített fapadló


Fotók: Colema - ITUN Kft.
Szöveg: Imre MáriaTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A lakástextilek világa a női öltözékekhez hasonlóan követi az aktuális trendeket. Nem ritkaság manapság, hogy egyazon kollekció mindkét területen tért hódít. A természetes anyagok, mint a selyem, pamut, gyapjú, újra előtérbe kerültek.

A tinédzserek világa nem is olyan bonyolult, mint gondolnánk. Adunk néhány ötletet, a tipikus fiú és a tipikus lányszoba kialakításához.

Hogy milyen a karibi stílus? Jókedv, vidámság, zene, tánc, kirobbanó életkedv és persze napsütés minden mennyiségben! És milyen egy karibi épület? Falai vakítóan hófehérek vagy napszítta vidám színekben pompázók.

Nem túl nagy, mégis kényelmesen használható parkosított kert közepén álló takaros kis lak halványsárga falakkal, piros tetőcseréppel, kovácsoltvas kerítéssel és erkélykorláttal – igazi mézeskalács házikó.

Budapest Belvárosa autóval innen csupán 20 perc, az erdő mégis karnyújtásnyira. Ennél ideálisabb helyet talán nem is lehetne találni egy családi fészekhez.

9700 Szombathely, Viktória u. 3.

Exkluzív konyhabútorok tervezése és kivitelezése. Teljes lakásbútor kínálatunk 3000 nm-en.

3200 Gyöngyös, Berze Nagy János u. 23.

Magas helyiségek fűtése és világítása akár 20 évig ingyen napelemről.

1211 Budapest, Szállító u. 6.

Minőségi, exkluzív fürdőszobák, wellness-megoldások, burkolatok, konyhabútorok elérhető árakon.

8184 Fűzfőgyártelep, Pf.60.

Nikecell Kft. - Hőszigetelésben otthon

1095 Budapest, Soroksári út 20/a

Angel Ajtó - Ajtó és ablak stúdió

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018