A kézzel öregbített fapadló

2010.03.07.

A fa alapú padlók manapság reneszánszukat élik. A természetes padlóburkolatok, a nemes faanyag a magas szintű lakáskultúra elengedhetetlen részei. A fapadló a lakás bármely helyiségében megállja a helyét, melegséget és harmóniát áraszt, esztétikus, természetes környezetet varázsol otthonunkba.


A kézzel öregbített fapadlóA galéria megnyitásához kattintson a képre!


A legújabb lakberendezési trendnek megfelelően a padlókat gyakran speciális eljárásokkal öregbítik, kézzel gyalulják, viaszolják. Az öregbített padlóburkolatokat – a klasszikus berendezések mellett – gyakran társítják a legmodernebb mobíliákhoz is.


A kézzel öregbített fapadló


Fotók: Colema - ITUN Kft.
Szöveg: Imre MáriaTetszett a cikk? Kérje hírlevelünket!

Értesüljön az elsők között a legújabb trendekről, inspiráló lakberendezési ötletekről.

Tetszett a cikk? Ossza meg!

A régi polgári bútorok bája és eleganciája sok bútorgyártót és tervezőt megihlet mind a mai napig. A letisztult vagy éppen burjánzó formák, a nemes anyagok, a finom színek, gondosan kidolgozott részletek a 21. sz. lakberendezési kultúrájának is részesei maradtak.

Feküdjünk be a zuhany alá. Talán furcsán hangzik ez a mondat, pedig ma már ezt is megtehetjük.

Akinek az egész otthona designbútoroktól hemzseg, természetesen a gyerekszobába is hasonlót szeretne.

Egy olyan enteriőr, ami igazi klasszikus, ami soha nem megy ki a divatból, amit soha nem lehet megunni. Annak ajánlható, aki szereti a nyugalmat és a békét.

Az olasz Fantini Rubintti legújabb terméke, az Acqua Zone névre keresztelt fejzuhany páratlan zuhanyzási élményt nyújt.

2660 Balassagyarmat, Szügyi út 62.

Xhénia aluradiátorok és nyílászárók gyártása, forgalmazása. Megbízható terméket, megbízható helyről.

0000 Budapest, Kérem, keressen telefonon!

Enteriőrtervezés, belsőépítészet, lakberendezés: irodák, otthonok, közösségi terek.

8200 Veszprém, Kádártai u. 33.

Spanyol, olasz, német, magyar, lengyel, cseh, szlovák, burkolóanyagok, csaptelepek, zuhanyrendszerek, szaniterek, zuhanykabinok. Folyamatos akciók!

1095 Budapest, Soroksári út 20/a

Angel Ajtó - Ajtó és ablak stúdió

1107 Budapest, Ceglédi utca 1-3.

A Bien-Zenker 1996 óta épít minőségi készházakat Magyarország egész területén. A családi házak mellett vállaljuk nyaralók, irodák, középületek (faluház, óvoda, idősek otthona) és családias panziók építését is. Amit kínálunk: - egy osztrák cég megbízhatóságát, - favázas, nagypaneles készház-technológiát, - egyedi és típustervek széles választékát, - tervezéstől a beköltözésig terjedő teljes körű szolgáltatást, - állandó, ellenőrzött minőséget, - szakszerű, pontos kivitelezést, - többféle kiépítési és felszereltségi fokozatot, - rövid kivitelezési időt, - fix, kalkulálható költségeket.

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018