Utolsó frissítés dátuma: 2010.10.06.

Cégadatok

Varte Kft.

1047 Budapest, Megyeri út 7/A.

Telefon: 272 09 86

Fax: 272 09 87

Cégünk teljeskörű burkolat és szaniteráru szakkereskedés.

Cégünkről

A Varte Kft. 2002-ben alakult. Kezdetben elsősorban burkolóanyagok és ahhoz szorosan kapcsolódó termékkör forgalmazásával foglalkozott. Napjainkra a termékkör jelentősen bővült és mintegy 45 gyártó termékválasztékát forgalmazzuk. Próbáljuk a megrendelőink lehető legtöbb igényét kielégíteni, mindvégig azt szem előtt tartva, hogy kedvező ár/érték arányú termékeket forgalmazzunk. Kínálatunk legnagyobb része európai gyártók terméke, európai minőséggel.
Cégünk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a forgalmazott termékekhez megfelelő szakmai hátteret is biztosítsunk ne csak eladjuk őket. Megrendelőinket képzett, a munkájuk iránt elkötelezett kollégáink segítik a megfelelő termék kiválasztásában.
Megrendelőink között a magánvásárlók mellett számos lakópark, közintézmény, sportlétesítmény, bevásárlóközpont, kórház, társasház és iroda is megtalálható.

Reméljük egyszer Önt is kiszolgálhatjuk!

Termékek, szolgáltatások

Folyamatosan felülvizsgáljuk és frissítjük a termékválasztékunkat, így nem csak a klasszikus stílusú csempék, padlólapok, hanem a legújabb trendeket követő burkolóanyagok is szerepelnek kínálatunkban.

KÍNÁLATUNK:

Csempe, padlólap, fürdőszoba csempe, konyha csempe, fagyálló kültéri burkolat, mozaik, üvegmozaik, klinker, greslap, csempe dekor, mozaik csempe, medence csempe, tükör csempe, konyha padlólap dekor, ipari padlólap, csúszásmentes padlólap, laminált parketta, üvegtégla, fürdőszoba felszerelés, szaniter, fürdőszoba bútor, csaptelep, normál kád, sarok kád, aszimmetrikus kád, hidromasszázs kád, zuhanykabin, gőzkabin, hidromasszázs kabin, zuhanytálca, akril kád, acéllemez kád, csemperagasztó, fugázó, flexibilis ragasztó, aljzatkiegyenlítő, csempeélvédő, fugakereszt, burkolási segédanyag, fürdőszobai radiátor, tükör, öntött márvány mosdó.

FORGALMAZOTT GYÁRTÓK:

Zalakerámia
Gamma Kerámia
Korall Csempe
Grespania
Italgres
Aranda
Cerrol
Opoczno
Ape
Ragno
Peronda
Pamesa
Paradyz
Pastorelli
Tiffany
Sanchis
Konskie
Alfa
Polcolorit
Gaya
Unicer
Piemme
Novoker
Arte
Kerko
Roca
Marmite
Kolpa san
Ravak
Roltechnik
M-Acril
Polysan
Radaway
Sanipro
Dream Floor
Egger
Mart
Alföldi
Feromix
Teka
Kludi
Grohe
Hansgrohe
Geberit
Radeco
Ideal Standard
Sopro
Solaris
Vitrablock
Riho
Bohemiagres
Cerypsa
Domino
Scavos
Lord
Rako
H2O
Stargres
Azulev
Cersanit
Valore
Arte casa
Estilker

Kategóriák

• Bútor

Fürdőszobabútor

• Fürdőszoba-felszerelés

Zuhanykabin

Hidromasszázs

WC, bidé

Kád

Szaniter

Csaptelep

Fürdőszobai radiátor

• Burkolat

Laminált parketta

Dekorburkolat

Mozaik, üvegmozaik

Segédanyagok

Tartozék, kiegészítő

Téglaburkolat

Csempe

Padlólap

Kültéri burkolat

Mázas kerámia

Térkép

Utolsó frissítés dátuma: 2010.10.06.

Egy hintaszékben ringani eleve jó dolog. Csak ráadás, ha még kényelmesen olvashatunk is benne.

A minimalista irányzatot követő, egyszerű vonalvezetésű hálószobában a fal üveggel történő kiváltása a térhatárolásnak kissé szokatlan, de mindenképpen látványos megoldása.

A családi házak kertjeinek megtervezésekor a tulajdonosok általában a pihenés, kikapcsolódás, aktív szórakozás lehetőségének szempontjaira összpontosítanak, ki-ki ízlésének, a család szokásainak és korosztályi összetételének megfelelően.

Az erőteljesen növekedő és elágazódó fészkes virágzatú növény fáradhatatlanul hozza élénksárga virágait. A Samsara (Bidens ferulifolia) ellenáll a szélsőséges időjárásnak, az erős szélnek. A rendszeres tápanyagellátást hatalmas virágpompával hálálja meg.

A tavasz mindig felfrissülést és némi lakberendezési kedvet hoz. Ha átalakítani vágyunk vagy csak kicsit átváltoztatni szeretnénk otthonunkat, gondolkozzunk el a zöld színen.

Képtár

Pinea 25x33

Cerrol Parquiet

Kwad Firletka

ApeNilo

Bonsa 1 - 20x25

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018