Utolsó frissítés dátuma: 2011.02.08.

Cégadatok

Vaillant Saunier Duval Kft.

1116 Budapest, Hunyadi János u. 1.

Telefon: +36-1/464-7800

Fax: +36-1/464-7801

Vaillant - Az életre szóló minőség

Cégünkről

A Vaillant márka termékei 1904 óta kaphatók Magyarországon. Kezdetben a németországi gyár közvetlenül látta el a magyar piacot, 1992 óta viszont a Vaillant-csoport saját leányvállalatán, a Vaillant Hungária Kft.-n , - 2006. július 1. óta a Vaillant Saunier Duval Kft.-n - keresztül elégítjük ki a helyi igényeket. A Vaillant fejlesztési tevékenységének eredményei a leányvállalaton keresztül rövid időn belül a magyar piacon is elérhetők, termékpolitikánkban kiemelt hangsúlyt fektetünk az energiatakarékosságra és a megújuló energiaforrások hasznosítására, ezen keresztül a környezetvédelemre. Ezért is található a Vaillant termékpalettáján a kondenzációs készülékek és napkollektorok széles köre, a magas szintű, komplex szabályozással és rendszerszemlélettel együtt.

A Vaillant Saunier Duval Kft. a magyar piac meghatározó szereplője.

Termékek, szolgáltatások

Kategóriák

• Fűtéstechnika

Falfűtés

Fűtésvezérlés

Javítás, karbantartás

Kazán

Tartozék, kiegészítő

Tervezés, kivitelezés

Térkép

Utolsó frissítés dátuma: 2011.02.08.

Barkácsoló kedvű apukák máris élesíthetik fűrészeiket.

Az organikus építészeti stílus előretörésével egyre növekszik a természetes formák, színek és anyagok iránti igény, ugyanakkor a variálhatóság és a minimális karbantartás valamennyi építészeti elem esetében lényeges kérdések.

Christopher Duffy tervezett már érdekes dolgokat. Most egy lufiasztalt...

Milyen ágyban aludjon gyermekünk? Kérdezzük meg őt, biztosan valami ilyesmit fog választani.

A régi, korszerűtlen ház helyén, de annak alapjain egy új ház nőtt, mely most már minden igényt kielégít, mindez úgy, hogy a tulajdonosoknak közben nem kellett az építés nyűgét a nyakukba venni.

Képtár

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018