Utolsó frissítés dátuma: 2011.02.08.

Cégadatok

Vaillant Saunier Duval Kft.

1116 Budapest, Hunyadi János u. 1.

Telefon: +36-1/464-7800

Fax: +36-1/464-7801

Vaillant - Az életre szóló minőség

Cégünkről

A Vaillant márka termékei 1904 óta kaphatók Magyarországon. Kezdetben a németországi gyár közvetlenül látta el a magyar piacot, 1992 óta viszont a Vaillant-csoport saját leányvállalatán, a Vaillant Hungária Kft.-n , - 2006. július 1. óta a Vaillant Saunier Duval Kft.-n - keresztül elégítjük ki a helyi igényeket. A Vaillant fejlesztési tevékenységének eredményei a leányvállalaton keresztül rövid időn belül a magyar piacon is elérhetők, termékpolitikánkban kiemelt hangsúlyt fektetünk az energiatakarékosságra és a megújuló energiaforrások hasznosítására, ezen keresztül a környezetvédelemre. Ezért is található a Vaillant termékpalettáján a kondenzációs készülékek és napkollektorok széles köre, a magas szintű, komplex szabályozással és rendszerszemlélettel együtt.

A Vaillant Saunier Duval Kft. a magyar piac meghatározó szereplője.

Termékek, szolgáltatások

Kategóriák

• Fűtéstechnika

Falfűtés

Fűtésvezérlés

Javítás, karbantartás

Kazán

Tartozék, kiegészítő

Tervezés, kivitelezés

Térkép

Utolsó frissítés dátuma: 2011.02.08.

Ha nem igazán tudja, milyen házat szeretne, forduljon bizalommal az építészhez. De hogyan találjuk meg azt, aki a számunkra tökéletes otthont kreálna? Házigazdáinknak szerencséjük volt.

Az izzó melegséget árasztó természetes matéria, a terrakotta (máz nélküli kiégetett agyag) már az ókorban kedvelt burkolóanyag volt, de napjainkban is az elsők között szerepel a népszerűségi listán. Gyártási technológiájának köszönhetően...

A legújabb design kültéri bútorok közül is kiemelkedi Paola Lenti Float fantázianevű bútorcsaládja, mely dinamikus, egyedi formavilágával azonnal belopja magát a modern hangulatvilágot kedvelő emberek szívébe.

A ház belső tereinek alapvető feladata, hogy a benne élőket szolgálja. Úgy alakítsuk ki, hogy megfeleljenek az életritmusunknak, és a család összes tagjának optimális otthont nyújtsanak.

Egy szék, mely megszabadít a gravitációtól.

Képtár

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018