Utolsó frissítés dátuma: 2010.09.19.

Cégadatok

PSC Ingatlan Kft. - Pretty szakműhely

1047 Budapest, Gárdi J.u.41.

Telefon: 06-80/630-111

Régi ajtó új ruhában! Soha többé nem kell mázoltatnia. Bútorai, padlója színéhez hangolhatja ajtajainak bevonatát.

Cégünkről


Cégünk a PSC Ingatlan Kft (1047 Budapest Gárdi J.u.41.) 2008 nyara óta végez PRETTY ajtó és lépcső felújításokat Budapesten és vonzáskörzetében. Erre a földrajzi területre kaptuk meg a jogot a Német tulajdonostól, hogy kivitelezhessünk PRETTY technológiával ajtó és lépcső felújításokat.
PRETTY németország már több mint 40 éve létezik - A tapasztalat és a gyakorlati tudás az erősségünk!
A PRETTY sikeres szakvállalat, amely fa felületek burkolására szakosodott. Speciálisan erre a célra fejlesztették ki az eredeti PRETTY műanyag fóliákat, amelyeket napjainkban számos különböző színben gyártanak. A PRETTY időközben több mint 40 éves sikeres tevékenységre és tapasztalatokra tekinthet vissza! Mindig új és új innovációk, mind a műszaki, mind pedig az üzleti területen, valamint a szigorú minőségügyi rendszer eredményezték kiemelkedő sikereinket valamennyi területen.
A PRETTY a feltalálója ennek az ajtófelújítási módszernek. A szükséges speciális készülékeket, szerszámokat és anyagokat a PRETTY fejlesztette ki és azokat szigorúan igényes minőségvizsgálatnak veti alá. A szabadalmak, a használati minták, stb. Németországban és Európa különböző országaiban bejelentésre kerültek. Később megjelent a megoldás a lépcsőkhöz és a konyhákhoz is.
E több évtizedes tapasztalatok alapján minden egyes PRETTY felújítási rendszer a műszaki finomságok sokaságát kínálja vevőinek.

Termékek, szolgáltatások

Régiből új lesz!

Minden régi ajtólap és ajtótok olyan lesz, mintha új lenne.

A PRETTY régi, kopott vagy lelakott ajtókat és ajtókereteket újítja fel modern, és a gyakorlatban jól bevált speciális gépekkel. Kizárólag az eredeti PRETTY-Ajtófelújító módszer kerül felhasználásra, melyet a német franchise tulajdonos több mint 40 évvel ezelőtt fejlesztett ki.
Valóra váltjuk az Ön lakberendezési álmait!
A PRETTY-Ajtófelújításnál nem számít, hogy az ajtaja újszerű vagy régi, kazettás, üveges vagy acélból van. Teli ajtókból tudunk üvegeset csinálni, üvegesből teli ajtót varázsolni.

Az eredeti PRETTY-Ajtófelújító módszernél a felújítandó ajtók állapota nem játszik szerepet. El tudjuk távolítani a repedéseket, lyukakat, lepergő lakkot, a felcsavarozott öreg -feleslegessé vált-, zárakat is. Ezen túl a PRETTY-Rendszerrel a különleges méretekkel rendelkező ajtókat és ajtókereteket is fel tudjuk újítani. Akár kisebb, akár nagyobb legyen minta mai szabványok szerint gyártott ajtótípusok.

Így lesznek még a legcsúnyább ajtókból és keretekből megint újak - tartósan. Ne mérgelődjön tehát tovább a régi, csúnya, lelakott ajtói és ajtókeretei miatt, melyek nem illenek az Ön ápolt és rendezett lakásához!

Minden régi lépcsőt újjá varázsolunk!

Régi, ronda és elhasznált lépcsők, lépcső-mellvédek és lépcsőkorlátok modern és bevált alapanyagokkal újra szépek és biztonságosak lesznek. Kizárólag az eredeti PRETTY-Lépcsőfelújítási eljárás kerül felhasználásra, melynek előnyeit már évtizedek óta élvezik ügyfeleink.
A PRETTY-Lépcsőfelújításnál nem számít, hogy Önnek új, régi, elhasznált, fa, beton, szőnyeges, egyenes vagy kanyarodó lépcsői vannak.
Bontás a falak vagy a tapéta megrongálása nélkül lesznek az Ön régi lépcsői újra biztonságosak és szépek!
Az eredeti PRETTY-Eljárás alapján történő lépcsőfelújítás ezen felül lehetőséget nyújt Önnek a régi lépcsői szín és hangulat világának egyéni kialakítására. Válassza ki az elképzelt bevonat mintát a választékunkból.
Kombinálja ezt egy gyönyörű lépcsőkorláttal sokszínű ajánlatunkból. Engedje, hogy PRETTY megvalósítsa az Ön álomlépcsőjét!

Ön most biztosan felteszi magában a kérdést, hogy a lépcső-mellvédet újra kell-e festeni? - Megnyugtathatjuk. Mi a lépcső-mellvédet is felújítjuk az Ön által kiválasztott álombevonattal. A PRETTY-nél nem játszik szerepet, hogy a lépcső-mellvéd egyenes vagy hajlított formájú-e. PRETTY minden esetben széppé és újjá varázsolja.Ne mérgelődjön tehát a régi, elhasznált, kopott lépcsői, lépcső-mellvédei és lépcsőkorlátjai miatt, melyek már nem illenek az Ön rendezett és ápolt lakásához!


A PRETTY-Felújítás a következő előnyöket nyújtja:

- Gyors
általában egy nap alatt

- Tiszta
bontás nélkül

- Változatos
színekben és megjelenésben is

- Reális áron
Minden szolgáltatásunk garantált áron van.

- Ingyenes tanácsadás
Helyszínen Önnél PRETTY-Szaktanácsadótól

- Praktikus és ellenálló
Az eredeti PRETTY bevonat hihetetlen erős, ütés és kopásálló, ellenáll a felhígított szervetlen savaknak és lúgoknak, alkoholnak és benzinnek. Mindemellett robusztus, otthonos és dekoratív!

Kategóriák

• Konyhabútor

Felújítás

• Lépcső, korlát

Felújítás

• Nyílászáró

Felújítás

Térkép

Utolsó frissítés dátuma: 2010.09.19.

A színek fontos szerepet játszanak a lakberendezésben, tudattalanul is befolyásolják közérzetünket, hangulatunkat. Tudatos használatukkal pedig kiegyensúlyozott enteriőröket hozhatunk létre, barátságos légkörű otthonná alakíthatjuk lakásunkat.

Az impozáns, de szokatlan megjelenésű villa szóbeszéd tárgya Madridban – nem véletlenül.

Vadregényes hangulatán kívül az az egyik legnagyobb előnye egy úszó háznak, hogy amennyiben a tulajdonos megunja az otthonát körülölelő környezetet, egyszerűen felszedi a horgonyokat és továbbhajózik.

A faldekoráció egy új perspektívája a falmatrica, mely számos változatban beszerezhető.

Laura Väinölä széke egyszerre hívja játszani a gyerekeket és a felnőtteket. A Pally Chair egy fantasztikus termék, melynek tervezése nem fejeződik be a rajzasztalnál, a felhasználót is játékba hívja.

Képtár

Régiből új lesz!

PRETTY régi, kopott vagy lelakott ajtókat és ajtókereteket újít fel modern és a gyakorlatban bevált speciális gépekkel.

Régiből új lesz!

Régi, ronda és elhasznált lépcsők, lépcső-mellvédek és lépcsőkorlátok a PRETTY modern és bevált alapanyagokkal újra szép

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018