Utolsó frissítés dátuma: 2010.10.05.

Cégadatok

Miror Design Studio

1081 Budapest, Rákóczi út 73.

Telefon: +36 20/4377202

Minőség - Kompromisszumok nélkül

Cégünkről

Rendhagyó bemutatkozás:

Kérem, figyeljen most jól rám! Be kell vallanom Önnek egy nagy hibánkat. Minőségmániásak vagyunk. Foglalkozunk mi mindennel, amihez értünk, immáron 13 éve, de egy dologhoz NEM értünk. Mégpedig ahhoz, hogy hogyan kell eladni gyenge minőségű árukat, termékeket, szolgáltatásokat. Kérem, nézze el ezt nekünk!

Most engedje el magát! Megnyitjuk Ön előtt a hosszú évek során félig-meddig megrakott kincsesládánkat. A világ különböző tájairól ( részben kissé elfogultan az olasz mediterrán életigenlésből és több ezer éves kultúrából) szemezgettünk gyöngyszemeket, szellemi-és tárgyi értékeket, néha talán drágaköveket is. Minőségi belsőépítészeti és lakberendezési termékekből, professzionális műszaki berendezésekből, néha még talán ennél is többől, környezetkultúrából és személyre szóló minőségi szolgáltatásokból, garanciákból.

Felfűztük Önnek és most átnyújtjuk azt a gyöngysort, amelynek örömét remélhetőleg Ön is majd felfedezni véli szerettei szemének csillogásában.

Kizárólag Önnek készítettük. Kompromisszumok nélkül.

Termékek, szolgáltatások

Szaktanácsadás és árkalkuláció, látványtervezés:

Ügyfeleink számára ingyenes a szaktanácsadás és kérésre előzetes, tájékoztató jellegű árkalkulációt készítünk ( méretezett vázlatrajz / "skicc" / segít a előzetes tájékozódásban ! )
A belső terek tervezésénél több szakterületen vállalunk és biztosítunk számítógépes és kézi látványtervezést. Ennek révén megszemélyesítjük az Ön konyháját, fürdőszobáját, láthatóvá és elképzelhetővé tesszük az optimális berendezési verziókat és biztosítjuk akár a "faltól falig" történő beépítés lehetőségét is. Jöjjön el hozzánk és szívesen segítünk akár az Ön kreatív alkotómunkájának megvalósításában is!

Ingyenes helyszíni felmérés és tervezés:

Megrendelőinknek Magyarország egész területén ingyenesen vállaljuk a helyszíni felmérést, tervezést és a szükséges műszaki dokumentáció elkészítését. Ennek révén pontosan elkészíthetőek a fogadó padló-és falfelületek, az elektromos, légtechnikai, vizes és más épületgépészeti kiállások.

A problémamentes konyhabútor beépítésnek, fürdőszoba építésnek, a burkolatok tökéletes kivitelezésének, továbbá más, például hidromasszázskádak, gőzkabinok, kismedencék beépítésének és üzembe helyezésének feltétele az építési helyszín megfelelő műszaki előkészítése.

Gyártás - egyedi igények szerint is:

Egyes lakberendezési termékeket és kiegészítőket ügyfeleink egyedi igénye szerint is megtervezünk, legyártunk és kivitelezünk. Keressen bennünket nyugodtan megszokottól eltérő ötleteivel, elképzeléseivel is!

Kedvezőbb csomagárak:

Budapest belvárosában egymás mellett elhelyezkedő lakberendezési bemutatótermeink igényes választéka alkalmas lakások, családi házak, villák belső tereinek megtervezéséhez, berendezéséhez

Cégünk, kiemelt ügyfeleinek komplett betervezés és beszerzés esetén kedvezőbb, úgynevezett "csomagárakat" biztosít.

Gyári beszállítás - versenyárakkal:

Cégünk a világ különböző tájain közvetlen gyári partnerkapcsolatokkal rendelkezik, akiknek támogatásával a legtöbb termékcsoportban versenyképes árakat tudunk ajánlani ügyfeleinknek.

Raktározási szolgáltatások:

Sok esetben előfordul, hogy egy építkezés, szakipari kivitelezés tervezett befejezési határideje különböző okokból adódóan eltolódik. A cégünknél megrendelt termékek raktározását és biztonságos őrzését rugalmasan oldjuk meg. Egyedi megállapodás szerint részben térítésmentesen, részben pedig reális díj ellenében biztosítjuk raktározási szolgáltatásunkat budapesti raktárbázisunkban.

Házhoz szállítás:

Cégünk megfelelő gépjárműparkkal, gyakorlott és precíz munkatársakkal, szükség szerint speciális szállító alvállalkozókkal bármilyen megrendelt terméket kedvező áron szállít házhoz Magyarország teljes területén.

Helyszíni kivitelezés és üzembe helyezés:

Több szakterületen rendelkezünk profi szakipari kivitelező munkatársakkal, ezért egy komplett konyhabútor helyszíni beépítése, egyedi bútorok, gardróbok megépítése vagy akár hidromasszázskádak, gőzkabinok, kismedencék üzembe helyezése nem okoz gondot.

Ön több szakterületen "kulcsrakészen", akár házhoz szállítással és helyszíni beépítéssel együtt is megrendelheti nálunk a kiválasztott termékeket. Minőségi termékeinkhez minőségi szolgáltatásokat, garanciát és biztonságot nyújtunk.

Szervízszolgálat működtetése:

Cégünk, kiemelt termékcsoportjaiban önállóan, saját szakemberekkel országos szakszervizt működtet, amely a termékek gondtalan működtetéséhez vagy probléma elhárításához segítséget nyújt.

Kiemelt garanciák:

Cégünk csak válogatott minőségű termékekkel és megbízható gyári partnerekkel dolgozik együtt, akik ezt jellemzően kiemelkedő garanciavállalással is bizonyítják Önnek.

Különböző termékeinkre 2-től 10 évig vállalunk garanciát, amely egy komoly beszerzési döntésnél biztonságot nyújt Ügyfeleinknek.

Kategóriák

• Konyhabútor

Tervezés, tanácsadás

Gyártás

Munkalap

Felújítás

Szerelvény, tartozék

Mosogató

Csaptelep

Ipari konyha

Forgalmazás

Tartozékok, kiegészítők

Kivitelezés

Térkép

Utolsó frissítés dátuma: 2010.10.05.

Ebben a lakásban az első és egyetlen tárgy Roy Lichtenstein képe volt. Bár csak reprodukció, a tulajdonosnak mégis a kedvence, ezért Mester Andrea lakberendező azt a feladatot kapta, hogy ehhez, eköré tervezze meg az enteriőrt.

Itt az ősz, jöhet a lakásátalakítás…

E texasi ház tulajdonosai szenvedélyesen szeretik a balinéz kultúrát és a zen filozófiát. Azzal keresték meg a Webber + Studio-t, hogy olyan épületet tervezzenek nekik, ahol az ázsiai hatások keverednek a természeti elemekkel, ahol kivonulhatnak a hétköznapokból, és ahol úgy érezhetik magukat, mint egy egzotikus nyaraláson.

A penthaus lakások eddig New Yorkot juttatták az eszünkbe, de ma már Budapesten is szinte minden modern társasház tetején található egy. Akinek sikerül ilyet vásárolnia, annak az izgalmas terek és a penthaus lakásokhoz kötelezően járó hatalmas terasz mellé még csodás panoráma is jár.

Nem csak ünnepi alkalmakkor, hétköznapok estéin is különleges hangulatot varázsolhatunk néhány gyertyával. A számtalan színben, formában és illatban kapható változatokból a berendezés stílusával, színével harmonizáló darabokat válasszunk ki. Drámai hatást érhetünk el, ha a szokásostól eltérő helyen, és eltérő módon helyezünk el gyertyákat, méghozzá sokat. Azonos formát többszörösen megismételve, például a lépcsőfokokra helyezve, erőteljesen fokozhatjuk a hangulatot.

Képtár

LINEA FUOCO olasz kandallók

MIMO olasz ülőgarnitúrák

MARTINI'S DESIGN dizájn bőrbútorok

MARTINI'S DESIGN dizájn bőrbútorok

ARIOSTEA olasz gres burkolatok

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2017