Utolsó frissítés dátuma: 2010.10.05.

Cégadatok

Max Spa Center

2040 Budaörs, Sport u. 1.

Telefon: 23/428-363

Max Spa Center - A wellness áruháza

Cégünkről

Max Spa Center - a Wellness Áruháza

Mindennapjaink tele vannak stresszel. Ez a stressz nem csupán a felgyorsult életmóddal összefüggő, de egyben a testünk által elszenvedett fizikai stressz is; a légszennyezés és a modern diétáink, a koffein, a zsírok és a kemikáliák. Mindezek fertőzik testünket – és lelkünket is.

A Max Spa Center megalakulásával új dimenziók nyíltak meg Magyarországon a wellness termékek forgalmazásában. Áruházunk sikeres és mértékadó szereplője annak a hazai piacnak, ahol hosszú évekre hoznak fontos beruházási döntéseket tervezők, kivitelezők és magánszemélyek. Termékeink a tisztaság elemi ösztönén túlmutatva híven tükrözik az építtetők elképzeléseit, valamint minden szempontból maradéktalanul szolgálják személyes kényelmüket.

Mottónk, hogy az életben való megelégedés-érzésünkhöz elengedhetetlen a szervezetünk pszichikai és fizikai egyensúlya. Hiszünk abban, hogy a wellness-kezelések akkor igazán eredményesek, ha nem csupán egy hétvégéig tartanak, hanem a wellness életstílusunkká válik. A megerőltető munkanap utáni masszázs, szaunázás, gőzfürdőzés ugyanis csak részlegesen, fizikai szinten képes relaxálni a szervezetet, ha nem rendszeresen használjuk.
A masszázzsal, szaunázással, gőzfürdővel kapcsolatos lehetőségek egészen a közelmúltig korlátozottak voltak, a Max Spa Center termékei azonban mindent megváltoztatnak. A Wellness Áruházában mindent megtalál, ami a testi felüdüléshez szükséges. Mostantól saját külön szentélyében, bármikor és bárhol élvezheti termékeink jótékony hatásait. A legtanácsosabb tehát, ha az egymást kiegészítő wellness-kezeléseket rendszeresen használjuk, hiszen így garantálható, hogy a kezelések a megfelelő pszichikai kikapcsolódással is társuljanak, vagyis minden nap egy kis időt csakis önmagunknak szenteljük, megadva ezzel szervezetünk egészének - szellemi, lelki és fizikai síkjainknak - a napjainkban annyira szükséges egyensúlyt és harmóniát...

Eddig több különböző helyen kellett érdeklődnie, ha képet akart kapni a vásárlási lehetőségekről. Ez a Max Spa Center megnyitásával gyökeresen átalakul, hiszen Ön egy helyen, nyugodt környezetben megtalál mindent, amivel maga mögött hagyhatja a rohanó hétköznapok zsúfolt forgatagát. A Wellness Áruháza a legjobb minőségű kültéri és beltéri masszázsmedencék, infra és finn szaunák, egy és több személyes gőzkabinok széles választékával várja kedves vásárlóit. Áruházunkban találja az említett termékekből a legnagyobb választékot, legyen szó akár raktáron lévő modellről, akár az Ön igényeihez szabott medencékről, szaunákról, vagy kiegészítőkről. Áruházunk amerikai, olasz, svéd és ázsiai termékek forgalmazása mellett vállalja az Ön igényeihez szabott infra és finn szaunák, valamint gőzkabinok kialakítását is. Természetesen az általunk forgalmazott termékek teljes körű szervizelését, házhozszállítását és beüzemelését is vállaljuk.

Max Spa Center. Semmi nem okozhat nagyobb örömet, mint az egészség.

Termékek, szolgáltatások

Kategóriák

• Fürdőszoba-felszerelés

Kád

Hidromasszázs

Zuhanykabin

Szerelvény, tartozék

Kiegészítők

• Szauna

Finn szauna

Gőzkabin

Gyártás, kivitelezés

Infraszauna

Karbantartás, javítás

Tanácsadás, tervezés

Tartozék, kiegészítő

Térkép

Utolsó frissítés dátuma: 2010.10.05.

Christopher Duffy legújabb tervezése ez az igazán játékos, ugyanakkor felettébb kényelmesen használható asztal.

Mikko Laakkonen 1974-ben született, Espoo-ban, Finnországban. Zenei tanulmányai után tervezést tanult a kymenlaakso-i Művészeti Főiskolán, és formatervezést Helsinkiben az Iparművészeti Főiskolán.

A főépület és a vendégház között egy elegáns életformához illő, igazán exkluzív és különleges teraszt sikerült kialakítani.

A lenyűgöző luxus érzete árad az enteriőr látványából. A műgonddal megkomponált helyiségben nyoma sincs a túldíszítettségnek, a nagyvonalú eleganciát néhány egyszerű fogással sikerült megteremteni.

A lakástextilek világa a női öltözékekhez hasonlóan követi az aktuális trendeket. Nem ritkaság manapság, hogy egyazon kollekció mindkét területen tért hódít. A természetes anyagok, mint a selyem, pamut, gyapjú, újra előtérbe kerültek.

Képtár

Szauna

Infraszauna

Masszázskád

Wellnesbútor

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018