Utolsó frissítés dátuma: 2010.10.05.

Cégadatok

Max Spa Center

2040 Budaörs, Sport u. 1.

Telefon: 23/428-363

Max Spa Center - A wellness áruháza

Cégünkről

Max Spa Center - a Wellness Áruháza

Mindennapjaink tele vannak stresszel. Ez a stressz nem csupán a felgyorsult életmóddal összefüggő, de egyben a testünk által elszenvedett fizikai stressz is; a légszennyezés és a modern diétáink, a koffein, a zsírok és a kemikáliák. Mindezek fertőzik testünket – és lelkünket is.

A Max Spa Center megalakulásával új dimenziók nyíltak meg Magyarországon a wellness termékek forgalmazásában. Áruházunk sikeres és mértékadó szereplője annak a hazai piacnak, ahol hosszú évekre hoznak fontos beruházási döntéseket tervezők, kivitelezők és magánszemélyek. Termékeink a tisztaság elemi ösztönén túlmutatva híven tükrözik az építtetők elképzeléseit, valamint minden szempontból maradéktalanul szolgálják személyes kényelmüket.

Mottónk, hogy az életben való megelégedés-érzésünkhöz elengedhetetlen a szervezetünk pszichikai és fizikai egyensúlya. Hiszünk abban, hogy a wellness-kezelések akkor igazán eredményesek, ha nem csupán egy hétvégéig tartanak, hanem a wellness életstílusunkká válik. A megerőltető munkanap utáni masszázs, szaunázás, gőzfürdőzés ugyanis csak részlegesen, fizikai szinten képes relaxálni a szervezetet, ha nem rendszeresen használjuk.
A masszázzsal, szaunázással, gőzfürdővel kapcsolatos lehetőségek egészen a közelmúltig korlátozottak voltak, a Max Spa Center termékei azonban mindent megváltoztatnak. A Wellness Áruházában mindent megtalál, ami a testi felüdüléshez szükséges. Mostantól saját külön szentélyében, bármikor és bárhol élvezheti termékeink jótékony hatásait. A legtanácsosabb tehát, ha az egymást kiegészítő wellness-kezeléseket rendszeresen használjuk, hiszen így garantálható, hogy a kezelések a megfelelő pszichikai kikapcsolódással is társuljanak, vagyis minden nap egy kis időt csakis önmagunknak szenteljük, megadva ezzel szervezetünk egészének - szellemi, lelki és fizikai síkjainknak - a napjainkban annyira szükséges egyensúlyt és harmóniát...

Eddig több különböző helyen kellett érdeklődnie, ha képet akart kapni a vásárlási lehetőségekről. Ez a Max Spa Center megnyitásával gyökeresen átalakul, hiszen Ön egy helyen, nyugodt környezetben megtalál mindent, amivel maga mögött hagyhatja a rohanó hétköznapok zsúfolt forgatagát. A Wellness Áruháza a legjobb minőségű kültéri és beltéri masszázsmedencék, infra és finn szaunák, egy és több személyes gőzkabinok széles választékával várja kedves vásárlóit. Áruházunkban találja az említett termékekből a legnagyobb választékot, legyen szó akár raktáron lévő modellről, akár az Ön igényeihez szabott medencékről, szaunákról, vagy kiegészítőkről. Áruházunk amerikai, olasz, svéd és ázsiai termékek forgalmazása mellett vállalja az Ön igényeihez szabott infra és finn szaunák, valamint gőzkabinok kialakítását is. Természetesen az általunk forgalmazott termékek teljes körű szervizelését, házhozszállítását és beüzemelését is vállaljuk.

Max Spa Center. Semmi nem okozhat nagyobb örömet, mint az egészség.

Termékek, szolgáltatások

Kategóriák

• Fürdőszoba-felszerelés

Kád

Hidromasszázs

Zuhanykabin

Szerelvény, tartozék

Kiegészítők

• Szauna

Finn szauna

Gőzkabin

Gyártás, kivitelezés

Infraszauna

Karbantartás, javítás

Tanácsadás, tervezés

Tartozék, kiegészítő

Térkép

Utolsó frissítés dátuma: 2010.10.05.

A klasszikus vonalvezetés mindig divat marad, ezt példázza ez a gyönyörű fürdőszoba, melyben az egyszerűség és a harmónia találkozik a nemes anyagokkal, a női és férfiideálok egyaránt megtalálhatók itt. A hatalmas alapterület...

A falak már belépéskor közvetlenül befolyásolják érzékeinket. A díszítésükben, színezésükben rejlő lehetőségek úgyszólván határtalanok. Ne hagyjuk veszendőbe menni, éljünk ezekkel a lehetőségekkel! Mondhatnánk, hogy a falak pusztán háttérül szolgálnak a bútorokhoz, dekorációkhoz; no de nem pont a megfelelő háttér határozza meg legjobban a hangulatokat és érzéseket?

Szeretne egy árnyas kerti pihenőt? Akkor itt az ideje, hogy elkezdjen gondolkozni egy pergolán.

Mindenki vágyik az ismeretlenbe, egzotikus tájakra, a kalandra. Most a képek szárnyán elröpítjük önöket egy álomutazás színhelyére, a csodás Thaiföld egyik remekbe szabott, a hagyományos thai kultúrát és a modern nyugati életvitelt ötvöző szállodájába.

A „Swarovski Crystal Palace” legújabb kollekciójával a kortárs designnak osztotta a főszerepet. Cél a képzelet határainak kitágítása, bebizonyítani, hogy a hagyományos értelemben vett csillár fogalma teljesen meg tud újulni, miközben időtálló gyönyörűségéből semmit sem veszít.

Képtár

Szauna

Infraszauna

Masszázskád

Wellnesbútor

© MInden jog fenntartva Otthonteremto.hu 2018